Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

vplyv wifi routra na signal STB

Je možné, aby router ovplyvňoval kvalitu signálu na STB (router je pod STB). Ja si myslím, že by to nemalo mať vplyv na STB. Drobné občasné kockovanie obrazu na niektorých TP. Parabolu som doladil na max. ako šlo. Pred tým všetko ok, ale router som mal inde. (Ariva 200, skylink ICE). Ďakujem

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vplyv wifi routra na signal STB

Možné to je, zvlášť keď sa jedná o Wi-Fi router s integrovanou anténou... Ale čo ti bráni na chvíľu router vypnúť a otestovať to?

Kvinto
Registrace: 6/2009

Ja som mal wifi router svojho casu asi 40 cm od STB a ziadne problemy som nepozoroval.

terrible
Registrace: 1/2009

Mám ho taky cca 50 cm od přijímače a nic.. A to mám skutečně silnej wi-fi router s dvěma anténama !

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE
Registrace: 2/2006

Dík za rady, ale fakt to tým routrom nie je. Asi mám problém na parabole, LNB alebo kabeláži(alebo žeby tuner na Arive?). Robí to aj keď som vypol router úplne a pozoroval to cca 2 hod.

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010

Routr 20 cm od recíveru a NO problemo , vypnout ho nemohu nešel by TesT :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra