![]() |
|
HBO - HBO HDSyn má zaplacené HBO HD a Multi, já jen Multi. Myslel jsem, že když si půjčím jeho kartu, kouknu na mém Humax 5500 na HBO SD na Star Trek,ale nejde mi. Takže při HBO HD nejde automaticky HBO SD? |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
Jdeautomaticky i SD verze. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDMám přepnuté na ČT1 už půl hodiny, HBO SD stále nejde (vše ostatní je OK). |
mispi
![]() |
|
: HBO - HBO HDMylím, že Vám ta SD verze HBO nepůjde, jelikož je to samostatně placený kanál a nachází se i na jiné frekvenci než HBO HD |
Achnaton
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDJá mám HBO SD v seznamu na Humax 5500, občas si ho předplácím. Myslel jsem, že když si vezmu kartu od syna a dám ji do svého přijímače, HBO SD mi půjde. Opak je pravdou. |
mispi
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDmám HBO HD , a jde i SD , pokud dám kartu jinam koukam na SD nebo HD. |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
Jasnějít to musí.Dukan má pravdu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDZkoušel jsem znovu přeladit frekvenci, vytáhnul jsem kartu a opět vložil, HBO SD nejde. Info o programu a čase je zobrazeno, stále se píše hlášení "Nabídka není k dispozici nebo je zakódovaná". |
mispi
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDskus refresh kartynech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDRefresh provedeno 3x, stejně HBO SD nejde (podotýkám, že vše ostatní z Multi HD jde). Jdu vrátit kartu synovi do Vantage, už mě to přestává bavit, krám... |
mispi
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDPánové, veřejně přiznávám, že jsem BL.., teď jsem zjistil, že syn má předplaceno HD Plus, proto mi nemohlo jít HBO SD. Všem se omlouvám. |
mispi
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDkdyz nejde o zivot jde o ....at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: HBO - HBO HDskylink jen a jen problémy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
![]() |