![]() |
|
MUX2 a 3 z KojaluZdravim, bydlim v Rousinove u Vyskova a ke Kojalu to je coby kamenem dohodil...presto ani tuk na pokojovou antenu...vysila nebo nevysila ted momentalne Kojal? |
MartinekM
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: MUX2 a 3 z Kojaluano jede |
sorok
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: MUX2 a 3 z Kojalukamenem se neháže v radiotechnice, místo toho se používají antény, a pokojové to nejsou ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: MUX2 a 3 z Kojalumi nerikej, ze nechytnu muxy 15km od vysilace kterej vysila 100kW na aktivni pokojovou antenu, u ktere se da navic ladit zisk, takze prebuzenej tuner byt nemuze byt...bohuzel tuner v Tv ma stupnici signalu ve trech polohach typu dobry, stredni a spatny,takze silu signalu v lepsich jednotkach asi nezjistim...opravdu inteligentni, no firma LG :)...takze to musi jit i na kus dratu prece... |
MartinekM
![]() |
|
RE: MUX2 a 3 z KojaluMě to jede v ložnici na pokojovou anténu ze zesilovačem (12 let stará Hama) STB Technisat Digipal2 Tx a signál mám 70 %. Mám to jen jako doplněk do ložnice.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: MUX2 a 3 z Kojalua vo tom to je MUSÍ ale NEJDE ???já nemůžu vyzkoušet neb na kopec kde chytnu kojál se mi zrovna nechce ale zkusím ty zkus obyčejnej externí STB, LG nemůžu hanit, ladíš to na DTV? pěkný večer |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: MUX2 a 3 z Kojalujj, DTV...podle map pokryti by mel byt v Rousinove full signal...No cekal bych sofistikovanejsi ukazatele signalu pro kvalitu a silu a ne ukazatel jak pro duchodce nebo retardovane...se divim ze tam nedali dve polohy jako treba palec nahoru a palec dolu :)))) |
MartinekM
![]() |
|
RE: MUX2 a 3 z KojaluJá jsem 45km od Kojálu a jde mi to přes zeď na pokojovku. Všechny 3 muxy, kvalita přes 90%. Praděd už taky. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
![]() |