Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mých6

Nemá někdo potíže s výměnou programů.Už mi to 14dní nejde a na tu jejich linku se nemůžu dovolat.Po aktivaci balíčku mi to měnilo normálně,nyní mi to píše "Změna není povolena. Kontaktujte zákaznické centrum!"

Ota6
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Ota6

Tak im napis..uved cislo karty a napis co mas za problem

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

RE: Mých6

To jsem udělal,už je to týden,žádná odpověd.

Ota6

Hmm, tak mne to proslo tak, ze ve sprave karet je vsecko OK, ale program nebezi (a to jsem stridal ctecky a poustel CT1 celou noc kvuli aktivaci). Kdyz jsem napsal, odpoved po 3 dnech obsahovala univerzalni rady typu, abych zkontroloval parabolu, frekvence programu a podobne zbytecne zvasty.
Pochopil jsem, ze ani s platicim zakaznikem se tam bavit nebudou, protoze u nich prece nikdy chyba nastat nemuze, vzdycky je to u zakaznika. Takze uz mam kartu od konkurence a CS-Link po nekolika letech vzdavam.

mufik
Registrace: 7/2010

To je taky řešení,ale zajímá mě sport a cs link je na tom o něco lépe jak skylink.

Ota6

U Skylinku by si to tiez nevyhral..tiez maju problemy..daj si niekomu poslat reaktivacne zapisy

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

No, vsak ja taky nesel ke Skylinku :-) A CS-Link nema ze sportu snad nic navic oproti nabidce z Thoru ... Co schazi mne - je Retro Music TV, ale nastesti tam maji VH-1 Classic a kdyz k tomu z 28E pridam Vintage TV, je to slusna kompenzace

mufik
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra