![]() |
|
Mých6Nemá někdo potíže s výměnou programů.Už mi to 14dní nejde a na tu jejich linku se nemůžu dovolat.Po aktivaci balíčku mi to měnilo normálně,nyní mi to píše "Změna není povolena. Kontaktujte zákaznické centrum!" |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
Ota6Tak im napis..uved cislo karty a napis co mas za problemČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Mých6To jsem udělal,už je to týden,žádná odpověd. |
Ota6
![]() |
|
RE: Mých6Hmm, tak mne to proslo tak, ze ve sprave karet je vsecko OK, ale program nebezi (a to jsem stridal ctecky a poustel CT1 celou noc kvuli aktivaci). Kdyz jsem napsal, odpoved po 3 dnech obsahovala univerzalni rady typu, abych zkontroloval parabolu, frekvence programu a podobne zbytecne zvasty.Pochopil jsem, ze ani s platicim zakaznikem se tam bavit nebudou, protoze u nich prece nikdy chyba nastat nemuze, vzdycky je to u zakaznika. Takze uz mam kartu od konkurence a CS-Link po nekolika letech vzdavam. |
mufik
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Mých6To je taky řešení,ale zajímá mě sport a cs link je na tom o něco lépe jak skylink. |
Ota6
![]() |
|
RE: Mých6U Skylinku by si to tiez nevyhral..tiez maju problemy..daj si niekomu poslat reaktivacne zapisyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Mých6No, vsak ja taky nesel ke Skylinku :-) A CS-Link nema ze sportu snad nic navic oproti nabidce z Thoru ... Co schazi mne - je Retro Music TV, ale nastesti tam maji VH-1 Classic a kdyz k tomu z 28E pridam Vintage TV, je to slusna kompenzace |
mufik
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
![]() |