![]() |
|
Problem dekodovanie vysokeho datoveho toku SkylinkMohol by mi prosim niekto znaly potvrdit moju teoriu?Domnievam sa, ze jeden Transponder dodava jeden datovy stream v ktorom je vsetko. Cize obraz, zvuk, EPG, napr. 4-6 HD programov. Frekvenciu, moulaciu a ine parametre zvlada tuner, z ktoreho vystupuju uz len ciste data. Keby to nezvladal, neslo by nic, ani FTA. Ak je poziadavka na kodovany kanal, prezenie sa CELY stream cez CI rozhranie, kde z neho karta vykoduje prislusny kanal a posle na zobrazovac a do zvukoveho D/A prevodnika. Cize pri poziadavke na dekodovanie sa cez CI a kartu zenie cely stream a tu zlyhava interface medzi tunerom a CAM, ktory neprepusti viac ako 58,8 Mbps Je to nejak tak? Ake su limity pre rozsirenie tohto lievika? Uprava SW? Vymena HW? Rozobrat prijimac a vycitat nazov chipu nemam problem, na internete som ho ale nenasiel. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
Souhlas s lyky a ZipOba máte pravdu. Mám taky panasonic z řady 2009 a nezvládá to. Volal jsem na Skylink, odkázali mne na Panasonic. Tam se vymlouvali na normu,ale že to řeší a vzali si na mne kontakt(až to vyřeší, dají vědět). No a tak jsem zatím na Skylinku zrušil HD a čekám na rozuzlení. A mám dojem, že drtivá většina zákazníků kupuje elektroniku v dobré víře, že bude zvládat moderní požadavky na ní kladené. Nebude napřed muset vystudovat VŠ, nebo odborný kurz před nákupem. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
Tomik535Jistě, je to o vysvětlení problémů. Nikdo nemá zájem špinit svého obchodního partnera, kór pokud vím, že se snaží ze svého postavení oslovovat přímé výrobce problematických zařízení.Mám i pár lidí, kteří to tu občas čtou a 2 majitelé 5000 doběhli ke mě přímo nas..ni na Skylink, samozřejmě po vysvětlení problému si udělali názor na určité diskutující. V nejhorším případě (pokud by se na to výrobci vykašlali, čemuž nevěřím) jsem smířen s vlastním dílem odpovědnosti. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Problem dekodovanie vysokeho datoveho toku...Zip, Tomik535, rondra,... Konečne zopár triezvych a kľudných názorov. Pomaly sa tu z toho robí problém storočia a pritom možno o pár dní bude všetko OK. Z vlastných skúseností - ani s jedným receiverom nemám po zmene parametrov TP problém a stále sa tu obviňuje iba Skylink, kvôli momentálnej neschopnosti snáď 2% predaných HD receiverov a používaných v SR/ČR zvládnuť dekódovanie daného TP. Osobne si myslím, že vrátenie poplatku za HD balík je zo strany Skylink-u viac než ústretové gesto. Skôr by sa mal zamyslieť Panasonic, či by nemal nespokojným zákazníkom vrátiť peniaze alebo ponúknuť alternatívny výrobok za ten paskvil čo dali do obehu, aj keď fungujúcim v súlade s akoukoľvek normou, obzvlášť keď jeho nové modely fungujú bez problémov. Ak viac ako 90% SAT receiverov funguje korektne a niekoľko starších modelov dvoch-troch značiek má problém, problém majú oni - nie Skylink.Ja sa tiež už nerozčuľujem, že originálne zabudované a značkové autorádio Clarion neprehrá MP3 súbory alebo že CD menič KENWOOD nevie čítať z napaľovaných CD-R diskov... Aj keď fungujú v súlade s normou. Síce značkové, ale z funkčného hľadiska zastarané prístroje museli uvoľniť miesto. Neznačkovým, ale zato pre dané požiadavky funkčným. Ekvivalentne v SAT technike hoci aj zatracovanej a vychvaľovanej súčasne - Arive 200... P.S.: Toho času k plnej spokojnosti Pioneer AVH-3200BT s navigáciou a externým DVB-T tunerom TechniSat... |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Problem dekodovanie vysokeho datoveho toku...Padl tady pojem Nova¾HD od CSlink. Je rozdíl v obrazové kvalitě mezi Skylinkem a CSlinkem? |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Problem dekodovanie vysokeho datoveho toku...... teda u NovyHD... |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Problem dekodovanie vysokeho datoveho toku...Je. Pisu to na nete a aj subjektivne sa mi to zda horsie. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
Jaký modul oživí Homecast 2010Nechci se již vracet k "hrabským" radám 007 a pod. ale potřeboval bych radu od někoho kdo opravdu fyzicky odzkoušel jaký STB chodí s přijimačem Topfield 2010, zda vyhovuje samotný přijimač a bílá karta Trade and Technology.Do úterý vyhovovalo vše a přiblblé seriály na Nova HD jely ke spokojenosti drahé polovičky.Nechci koupit zase něco co nepojede. Děkuji a jsem s úctou. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |