Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

argus mini - hd vs. sd SW

Zdravim,

vie mi niekto povedat, aky je rozdiel medzi SD a HD verziami softwarov, ktore sa poslednou dobou objavuju?

Dik,
b.

branok
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: argus mini - hd vs. sd SW

Objevil se jen jednou u posledních SW na řeckých stránkách, je to nějaká jejich úprava - nepochopil jsem.
Udělej si zálohu toho co máš v přijímači a vyzkoušej, já jsem se k tomu nedostal. Kdykoliv ze zálohy vrátiš vše co máš v přijímači teď.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Ja som to skusal. Mam pocit, ze jeden je optimalizovany na SCART a druhy na HDMI. Inac aj na SD idu aj HD kanaly, ale celkovo ma cez SCART lepsi obraz ako ten HD. To je aspon moj subjektivny nazor. Inac ja som to zachytil od 1.1.70 a je to tak aj pri najnovsom 1.2.86, ktory sa objavil minuly tyzden. S tym zalohovanim, to je jasne, bez toho to nejde:-)

branok
Registrace: 6/2010

asi jsi si
odpověděl sám .
u některých sw. při příjmu HD není signál na SCART (nebo jen RGB), což se tu již řešilo při připojení druhého TV nebo modulátoru

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra