![]() |
|
dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez problemov)Dnes som mal ca 10 min na TP 12109 (12110) na vsetkych programoch poruchy. Pozor po zmene parametrov tohto TP mi islo vsetko v poriadku!Nie su to klasicke vypadky (stvorcekovanie), ale kratke zastavenia vo zvuku, alebo aj chyby v obraze prejavujuce sa akokeby namnozenim istej malej casti obrazu na sirku, ci vysku. Kvalita signalu sa oproti minulemu tyzdnu nezmenila. Teraz to uz 5 min bez problemu. Co sa to stale deje - vrtaju sa v tom? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez pr...Ať se to vezme ze všech úhlů - tak Rejča má pravdu v tom, že 99% lidí dopadne stejně. Skylink by opravdu mohl informovat, že tento transpondér jede na plnou páru a výpadky jsou spojené často i s nekvalitním signálem na příjmové straně. Nezabilo by je to, protože jsem se to také dozvěděl až když jsem byl u paraboly na střeše a od kámoše, který byl zase u jiného případu.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez pr...:))) věc názoru - ostatní kolem si neumí naladit ani programy v přijímači - vůči nim jsem opravdu pokročilejší :laughing: |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
Dejfpokud je parabola uz puvodne spravne (!!!) serizena, tak zadne problemy nejsou, jako clovek co do toho dela bys to mel vedet. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez pr...Odborníků jako je Saxon, Enik, David Kříž, Vortimond atd.máme v naší zemi opravdu málo - proto si jejich rad vážím a děkuji za to, že sem přispívají dó diskuzního fóra. I když občas máme jiné názory, tito v "Top Ten" je dobré poslechnout. Ještě lepší by však bylo, kdyby je naslouchalo i vedení Skylinku a mohli tak urychlit vyřešení problémů, které už tento rok přinesl nespočetně. R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
stejně se mě to nezdá...no ono přesné zaměření je hezké, ale stejne fouká vítr, a poloha paraboly se o pár mm mění ;) |
rejča
![]() |
|
RE: dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez pr...Už jsi byl vůbec u té antény? Nebo to stále ladíš akorát u klávesnice? ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez pr...Zajímavost HD hrají normárně,ale Kino CS se pořád seká.Příjmač TF 7700HSCI a modul červený 2.23.Smit 3.9.10 je ještě horší na Kinu CS ,jenom bliká obraz. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
@Saxonvečer to napravím :8) |
rejča
![]() |
|
RE: dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez pr...Jezizmarja to jsou zase blaboly, cervene moduly nejdou atd ... k*rva jdou, ale jen na nekterych strojich, ale to kazdy slusny prodejce by mel davno vedet uz hodne dlouho, protoze si mel je vyzkouset na HD UPC. Jedine moduly ktere zvladnou vysoke datove toky jsou SMIT a Technisat a to na vsech satelitnich prijimacich( krom Humaxu 5000, kde bude vydan novy FW). Takze cervene moduly a Mascomy nejsou na h*vno, ale je treba je davat pouze do prijimacu, kde je poradna sbernice ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez pr...to007: konečně něco pro mýho souseda (Humax) :-)) díkyto rejča: loni jsem měl problémy s kostičkováním taky a bez změny parametrů na družici. Vyměnil jsem parabolu a bylo po problémech... holt starej Grundig z roku 1995 dosloužil. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: dnes - Skylink 12109 (po zmene bolo bez pr...jako soudruzi, i podle voka se dá parabola nastavit tak aby i dnes šel tp 12110 naprosto bez problémů a to jsem se ani nijak s nastavením paraboly neslal :) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |