![]() |
|
Panasonic hledá řešení ohledně HDŽe by se blýzkalo na lepší časy ?http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/Tiskové+centrum/Skylink/6068427/index.html#anker_6068443 R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDUrčitě Vantage, ale s mírnými výhradami k DO.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
P222já jsem o Panasonicu nic nepsal. :))) |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
Ešte raz:Prijímač s licencovanou čítačkou Irdeto-Cryptoworks ktorý rozbalíš z krabice nahráš mu cez USB iba setting a predáš zákazníkovi , ktorý má lubovolnú kartu od firmy Skylink, čiže : starú , novú , alebo s čistým Irdetom.Nič proti Vantage , to ,že na ňom momentálne funguje ICE , nič neznamená , nieje jediný.. T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 749 |
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDZnamená a to hodně, alespoň pro mne. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Keď hobbyprerastie v živnosť a biznis a zákazníkov nebude desiatky ale stovky , tak je dôležitá hlavne spokojnosť klienta ,nie len vlastná !, aby sa vrátil znovu o rok , dva ,5,10 !!Prijímače s alternatívnym softom sa spravidla vylučovali s tými oficiálnymi. Chcem iba certifikovaný funkčný prijímač na Skylink. To je asi ťažký oriešok. T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 749 |
![]() |
|
Ach joTak se zdá, že netřeba kupovat televizor, ale stačí velkoplošný panel a k němu dokupovat různé periferie a obklopit se spoustou ovladačů. Jít proti trendu vývoje. Jen tak dál |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDrodra: nevim, ja si radsi udelam kafco, pridam cukr a dam smetanu podle chuti nez abych si do hrnku vysypal nejake 3v1 uz namichane, nekomu to vyhovuje, nekomu ne. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
milanmPřeji dobrou chuť, kávu mám taky rád. Ale u renomované značky asi mylně předpokládám, že poskládá dohromady to nejlepší. Protože na trhu jsou kávy a Kávy |
rodra
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDdekuju :) ... nevedel jsem ze Panasonic je renomovana znacka v oblasti satelitni techniky, asi jsem neco zaspal ;) |
milanm
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDpo 4 dnech nekouknuti jsem se jak se zda se nic nezmenilo, no co, ...pri panaku bych to zhrnul asi takhle, zavist je taky lidska vlastnost zrovna tak jako blbost... a nejhorsi je kdyz tady zacne psat zavistlivej blbec, pak to tak i dopadne... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDŠpatná odpověď.Já netvrdím, že v oblasti satelitní techniky, ale že využije všech poznatků(nejen vlastních) a začlení je do svých výrobků. Ale nemám na mysli průmyslovou špionáž. |
rodra
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDrodra: ale jo, to by se ocekavat dalo, v tom souhlas R^ |
milanm
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDmilanm: dík, ale hlavní je aby to vyřešili a vzali si ponaučení. Trošku si pokazili reputaci. ;) |
rodra
![]() |
|
RE: Panasonic hledá řešení ohledně HDHlavně,že panasonic dodržuje všechny evropské a světové normy.Stačí,že nejde na některých typech české EPG nebo kabelový tuner pokud není v menu navolena např. švédština.Na typech vyrobených v roce 2010 to funguje a na 2009 ne.Takže v roce 2009 platila jiná norma než letos.Proto se ptám kde udělali soudruzi z panasoniku z Plzně chybu. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 657 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |