![]() |
|
DiZiPiA upgrade OTAv nejbližší době se objeví na družici sw pro DiYiPiA, řešící nahrávání na USB disk/flash. Návod na upgrade:po zprovoznění OTA se objeví v MENU-Nastavení systému-0000-Aktualizace software (nyní tato položka je nefunkční)-OK-OK-nyní 15-17min čekat (lze nahrávání přerušit, na displeji přijímače je v tuto dobu"kolotoč", na obrazovce nic)-pak naskočí na displeji F=flash (nyní v žádném případě nesmíte odpojit přijímač-poškození přijímače,trvá cca 3min)- přijímač se restartuje. Pak provést "nastavení od výrobce" a udělat nový setting.Je možné, že budou drobné odchylky od tohoto návodu, základeM je neodpojit přijímač při "F" na displeji.Verze pro verzi na RS232 bude taky k dispozici. Prosím o žádné reakce, jedná se pouze o předběžnou informaci. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: DiZiPiA upgrade OTAAno, již mám versi RS232, zítra testnu. RAFI007, myslíš, že starý seting bude nepoužitelný? To by mě na...lo. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: DiZiPiA upgrade OTAMohl by jsi mi poslat tu verzi RS232? Rád bych už konečně zprovoznil nahrávání a nechce se mi už čekat, než bude firmware dostupný na OTA. Předem díky. |
Mazope
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: DiZiPiA upgrade OTAE-mail je mazope@seznam.cz |
Mazope
![]() |
|
RE: DiZiPiA upgrade OTATak firmware je již dostupný ke stažení na OTA, ale bohužel je tam chyba. Do přijímače se nový firmware vůbec nenahraje i přesto, že položka aktualizace firmware je již dostupná. Nahrání nového firmwaru přes RS-232 proběhlo naprosto bez problémů a vše ( nahrávání na externí HDD nebo FlashDisk ) je již funkční i s dekódovací kartou Skylink ICE vložená v interní čtečce. |
Mazope
![]() |
|
RE: DiZiPiA upgrade OTAaktualizácia cez OTA dnes večer odkúšaná - ide, trvá to cca 10min. Nahrávanie kódovaných programov už funguje. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |