Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Možnost příjmu jiných platforem v zemích EU

Tento týden se u Evropského soudního dvora bude projednávat jeden z nejznámějších angl. případů ohledně dovozu platformy Hellas do Anglie. Pochopitelně jde o Premier League. Více: http://www.bbc.co.uk/news/business-11452434

polulin
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Možnost příjmu jiných platforem v zemích E...

tam jde o to ze on to poustel v hospode? pokud sem to dobre prelozil protoze nechtel SKYlinku:-) platit 1000 liber mesicne za verejne vysilani+- asi ze?

tanabe
Registrace: 7/2010

zajímavý, vysvětlujou tam i proč Sky nevysílá sobotní zápasy (je to podmínka premiere league, aby se udržovala vysoká návštěvnost na stadiónech).

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jo, jo.

polulin

Proto jsou u Anglánu hrozně populární ty albánské a bulharské platformy, protože nemají to omezení na sobotní špíly od 16:00 a často je to pro ně jediná možnost, jak vidět svůj klub hrát ligový zápas.

polulin

taky je tam dole zajímavej odkaz na článek o tom, jak se německá Sky angažuje na podporu Sky UK a varuje všechny anglický majitele karet z německa, že je bude bez upozornění odpojovat.
www.morningadvertiser.co.uk/news.ma/article/88248

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

To je tedy sprostý, že tohe chce německá Sky tohle provádět odpojovat anglické majitele karet z Německa. Každý má právo si vybrat platformu, která se mu líbí.
Doufám, že ti ,,magoři" co tohle zakazují prohrají u soudu.
Pokud v nějakém státě není to co by satelitní divák chtěl tak si může vybírat ze zahraničních platforem. Pokud mám známého v Německu a ten si na sebe objedná Sky, protože má trvalý pobyt na území Německa i účet ale sledovat to budu v ČR tak nemůže nikdo nic namítat. Samozřejmě bych dotyčnému německému občanu tu měsíční nabidku zaplatil + nějaký tringeld. A jestli někdo bude proti tomu bojovat tak je to pěknej vymatlanec jsme přeci v EU a já si mohu objednat pokud je příležitost co chci a nikdo mě vtom nebude nic zakazovat. Takže věřím tomu, že soudu vyhraje ta lepší varianta tj. že platformy z Řecka se mohou dovážet do Anglie.

viking
Registrace: 9/2005

Jo, tak tohle je neco, co me trapi uz spousty let. Skylink, CS link, Digi ani UPC nemaj v nabidce jedinej placenej program, co by me zajimal, ale oficialne (za oficialni ceny) jinou moznost proste nemam.

drhans
Registrace: 12/2009

Případ se vyvíjí vcelku zajímavě..

http://www.thepublican.com/story.asp?sectioncode=7&storycode=68101&c=1

polulin

Zdravím,zrovna včera jsem na můj dotaz,či pokud jsem z ČR,mohu si u nich abonovat programovou nabídku Seleccion(www.plus.es)obdržel odpověd,at to udělám přes jejich stánku.No,asi mi odpověděl automat,bo tam nejde v kolonce oblasti bydlení(Provincia) napsat Republica Checa,pouze vybrat z předem zadaného, a u měs. platby jsem pohořel u Banko,Oficina,DC,Nůmero.Na mém vyučtování je IBAN,BIC,Nůmero. Tak dobře Španělsky neumím,abych tam zavolal,a ty jejich zkratky neznám,sakra!

petřvald
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra