Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Homecast s3000CR a EPG

Ahoj lidi,

nevíte prosím někdo jak mít u tohoto přístroje češtinu v EPG? Nikde jsem to zatím nezjistil a při update firmwaru přes OTA mi to pořád píše žádný nový software nenalezen /možná nemám správně zadané údaje v OTA/.

Předem díky za radu/pomoc.

Jirka

Daci
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast s3000CR a EPG

Nový firmware se vysílá pro různé modely po dávkách,chce to občas zkusit,neboť v reálném čase nejsou dostupné pro všechy modely,ale zpravidla jen pro jeden model!
Parametry pro OTA jsou :ASTRA 19,2 ,frekvence 12.603,polarita H,SR 22.000,FEC 5/6 ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

V současné době OTA u těchto receiverů nejde, prý to při pokusu aktualizovat vypisuje chybu.

Martin79
Registrace: 7/2008

diky moc, budu to obcas zkouset. Nevedel by jeste nekdo jestli se da nekde zjistit posloupnost techto firmware upgrade?
Diky.
Jirka

Daci

Poslední dobou tyto stroje je takový šrot, že ze třech omylem vzatých strojů byly všechny tři v rici.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Ja mám homecast už štvrtý rok a bez problémov. Češtinu si zadaj cez menu - nastavenia.

Karner
Registrace: 3/2010

Ahoj, cestina v menu neni problem, ale v EPG se mi zobrazuji same klikyhaky pokud tam je diakritika.
Jirka

Daci

Diakritika byla špatná u starších modelů.Byly na pohled hlubší a na boku měly 6 skupin chladících děr,nové mají 4.
Zkontrolujte v menu-poslední ikonu-informace verzi firmware.
Staré nesly označení verze zaváděcího programu 2.01 a ident.obrazu byl menší tuším než 8.
Pokud se vysílá OTA pro takový model,tak se zpravidla přepíše na 2.04 a ident obrazu dříve 13 nyní 17.
Pak je EPG OK.

Delta1

Ahoj,mam tu starší verzi zaváděcí program 2.00 a ident obrazu 9. Nevíš prosím v jakých frekvencích (jak často) a pokud vůbec se OTA na můj přístroj vysílá? Je nějáká možnost to někde zjistit?
Díky.
Jirka

Daci

@kuba

beriem ich uz roky a ziadny zasadny problem. skor bude asi u teba. 3 kusy a problem. ? pre Daci : kedze sa uz vyroba tychto prijimacov pomaly konci, asi aj podpora na druzici konci. skor to zober niekomu na servis nech ti to tam da z pc.

satan
Registrace: 1/2006

Ne, není problém u mě, namontoval jsem jich více jak sto a to bez problémů. Problémy začaly letos, tak jsem s nima rychle skončil.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

to kuba:
Periodiku jednotlivých firmwarů nevím.Když jsem na takový stroj narazil ,tak jsem to ob den zkusil a zravidla do 14 dnů se OTA chytla,nainstaloval se nový program a problém byl vyřešen! Mimo EPG se tím vyřeší i volba audia a nepravidelné resetování přístroje při 28,5 družici ;)
Pokud se vám to nepodaří stáhnout,tak zbývá opravdu návštěva servisu,aby to tam dostali kabelem RS 232!

Delta1

diky vsem za podnety.
Jirka

Daci

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra