![]() |
|
Nové staniceZajímalo by mne, kdy Cs link přidá nové stanioce. Zatím jen inzeroval Eurosport 2, ale zatím po týdnu skutek utek. Co nabídne dál? nebo mu dochází dech?Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
faustDoscovery je najmenej hodnotny program zo vsetkych dokumentov na Skylinku...nic tam dokopy nikdy neni |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
jupizavolaj :)))Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Nové staniceak budú zdielať nové so skylinkom tak určite aj skylink dostane od nich nejaké iné :) ale môžem jedine ak snívať... |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: Nové stanicenevim, jestli ty Viasaty budou na 100%, ale toto mi řekla operátorka, když mi volala někdy v září operátorka abych si zřídil inkaso. tak jsem se jí zeptal co přidají a říkala že zatím může říci, že ví pouze o Viasatech. |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Nove staniceMe se nezda,ze by operatori na cslinku pustili nejake informace o novych programech mimo tiskovou zpravu. Na druhou stranu ma skylink vuci cslinku jeste dluh za jejich programy. Nechame se prekvapit. Kazdopadne si myslim,ze vymena cimemaxu a f&h za programy je davno dohodnuta,a cslink uz vi dlouho co za ne dostane. Jen to podle me nechava na podzim,a pak to prida spolu s tim eurosportem2,podle me bebe za csmini,a animall,aby to byla velka akce jako vloni. |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |