Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nové stanice

Zajímalo by mne, kdy Cs link přidá nové stanioce. Zatím jen inzeroval Eurosport 2, ale zatím po týdnu skutek utek. Co nabídne dál? nebo mu dochází dech?

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

faust

Doscovery je najmenej hodnotny program zo vsetkych dokumentov na Skylinku...nic tam dokopy nikdy neni

radolaco
Registrace: 2/2010

jupi

zavolaj :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

RE: Nové stanice

ak budú zdielať nové so skylinkom tak určite aj skylink dostane od nich nejaké iné :) ale môžem jedine ak snívať...

doubleA
Registrace: 8/2009

RE: Nové stanice

nevim, jestli ty Viasaty budou na 100%, ale toto mi řekla operátorka, když mi volala někdy v září operátorka abych si zřídil inkaso. tak jsem se jí zeptal co přidají a říkala že zatím může říci, že ví pouze o Viasatech.

pejvl2
Registrace: 7/2009

RE: Nove stanice

Me se nezda,ze by operatori na cslinku pustili nejake informace o novych programech mimo tiskovou zpravu. Na druhou stranu ma skylink vuci cslinku jeste dluh za jejich programy. Nechame se prekvapit. Kazdopadne si myslim,ze vymena cimemaxu a f&h za programy je davno dohodnuta,a cslink uz vi dlouho co za ne dostane. Jen to podle me nechava na podzim,a pak to prida spolu s tim eurosportem2,podle me bebe za csmini,a animall,aby to byla velka akce jako vloni.

Mara72
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra