![]() |
|
Mimo misku:T-Mobile ADSL NetNazdar,máte prosím někdo zkušenosti s Netem na Doma od T-Mobile,byl mi nabídnut k mému tarifu,tak se chci zeptat.Zajímá mne dodržování deklarovanné rychlosti,stability a tak.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo misku:T-Mobile ADSL NetNazdar.. Mám ADSL od T-mobile.. (tedy dřívější radiokomunikace) a je to OK.. Spokojenost..Před tím sem měl O2 ...Tiscali..telecom a je to zatím nejlepší..Jinak stejně to využívá dráty O2. U O2 Mě naštvaly když snížily rychlost navedli mě na jejich stránky a změřily mě rychlost a tvrdily mě že je všechno v pořádku a přitom to šlo 1/10 rychlosti.. Ale ty jejich slavný měření ukazovaly pořád stejně..A to nemluvím o tom že jsem tady měl technika..změřil a volal že mě můžou zvednout rychost z 2MBit na 4Mbit a oni ho vypracaly co si to dovoluje.. Byl jsem u toho.. Cpaly do hlavy že jsem moc daleko od ústředny..Ted mám na stený dráty a 7,5Mbit. Všechno to jsou podvodníci !! AŤ VYBEREŠ SPRÁVNĚ !!! Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE:TREDíky za příspěvek.Já tet mám WI-FI-nu od:http://www.wosa.cz/internet-domacnost mám svou linku 8/1 sdílení 1ku5 za 958kč.Ta jejich standardní linka je sdílená 1ku20.měřil jsem si linku T-Mobile na své adrese anaměřil jsem něco přes 10Mbs.Počítám že bych na osmibitovou linku dosáhnu.S cenou spolu s mím telefoním paušálem u T-Mobile můj dosavadní Netový provider nenabídne tak jsem uvažoval že bych měl telefon i Net od jedné společnosti.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mimo misku:T-Mobile ADSL Nettak pozor, radiokomunikace mely ve smlouve 2 dny na reseni zavady a stejne to nedokazali poresit. mel sem bezproblemovej net a kdyz se naproti v baraku pristehoval jeden expert , nechal si zavist dsl od O2 a od ty doby to bylo strasny. prakticky celej tejden sem volal radiokominikace s tim ze sem reklamoval opravu kterou oni nic neopravili. tak sem to vypovedel a po 14 dnech to konecne nejak opravili. jenze to sem mel doma uz O2 protoze na takovy jednani nejsem zvedavej. tmobile na tom nebude o moc jinak, stejne kabely patrej telefonice a sou to oni kdo bude neco resit. prehazoval jsem linku (mam do domu celej svazek dratu) a mel jsem spatnej signal na dsl. po zavolani na infolinku bylo za 20 hodin vyreseno a kdyz je dobra doba, modem se synchronizuje s ustrednou i 20000kbps. jsem asi 1700 metru od ustredny.typek co mi to tady resil mi o radiokomunikacich vypravel. treba pri instalaci mu to mesic neslo. jako monter O2 si musel v ustredne najit svuj kabel a pichnout ho na ten port kam to patrilo a pak to jelo hned. oni nedokazali delat nic. prohazovani vedeni taky resej technici O2 nebo partnerskejch organizaci, takze s Tpartou bude treba trpelivost a mit nejaky padny argumenty , kdyby to neslo aby to nejak poresili. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |