17.08.2007, 21:25.32 | |
Anténa a sinál DVB-TProjde signál DVB-T pres střešní krytinu (mysleno betonová taška )? díky. |
![]() paolov |
17.08.2007, 21:29.40 | |
RE: Anténa a sinál DVB-TZáleží na tom, jak silný ten signál je. Jedničky projdou, nuly se odrazí. ;) |
![]() Hujer |
17.08.2007, 22:23.38 | |
nejlépe odzkoušetSamozřejmě, že střešní krytina má útlum, doporučuji anténu pod krytinou odzkoušet, dle možností však zvolit venkovní anténu a to i vzdálenou od domu, útlum kabelu se dožene zesilovačem. Anténa na půdě má být uzemněna !!! |
![]() samorost |
17.08.2007, 22:25.19 | |
RE: Anténa a sinál DVB-Tna www.digitalnitelevize.cz jsou zkušenosti s příjmem DVB-T, někdy velice úsměvné ! |
![]() Tondach |
18.08.2007, 08:29.14 | |
TondachOsobně bych to spíše nazval jako: "Obraz naprosté zkázy lidstva." Pro mně to příliš úsměvné není. Spíš naprostá tragédie. Většina lidí v těch diskusích prezentuje akorát svoji duševní zaostalost (Bohužel.) Dobře míněná rada je uráží, a trvají na tom, že to musí být podle jejich představ. Už mě to přestává nejen bavit, ale i překvapovat. Včera jsem v TV viděl reportáž o (ne)škodnosti vojenského radaru v Brdech. Není nejmenších pochyb o tom, že závěry těch expertů jsou pravdivé. Obyvatelé Trokavce ale pořád melou své. "My těm expertům nevěříme. Jsou uplacení Američany. Ten radar nás tu všechny pozabíjí." Já bych jim ty radary tam postavil aspoň čtyry. Áť všicni zdechnou když chcou. Každej je chytrej jak rádio, a vyšel z pomocné školy! Lidská blbost je globální ohrožení. Hranice vesmiru už člověk poznal. Hranice lidské blbosti ale vůbec neexistují!!! :( |
![]() Enik |
18.08.2007, 09:05.02 | |
RE: Anténa a sinál DVB-TPrakticka zkusenost - betonova taska - BRAMAC, KM BEta apod... zpusobuji znacky utlum signalu narozdil od eteritu, palene tasky atd.... Nedavno - vzdusnou carou 500m od mistniho prevadece - signal jen pres krytinu, uroven 45dBuV, antena venku ve stejnem miste - uroven 68dBuV. Na pude nepouzitelny signal, venku v pohode. Digital bude obdobny, porad je to elektrmagneticke vlneni, s tim rozdilem, ze urovne jsou jeste nizzsi.PS. ja osobne bych ten radar za barakem taky nechtel. A clanku ohledne tech "neskodnych" limitu jsem take cetl dost. |
![]() J a |
18.08.2007, 09:21.20 | |
Jenžeten radar nebude mít nikdo za barákem! To za prvé. A za druhé je mi divné, že třeba tohohle se nikdo nebojí: http://www.chmi.cz/meteo/rad/rad_sit.html Přitom jsou si ty dvě věci docela dost podobné. |
![]() Enik |
18.08.2007, 09:57.40 | |
RE: Anténa a sinál DVB-TVidis, a ten prvni mam za barakem :) A na nem mame jeste Alcomu :) |
![]() J a |