![]() |
|
Ariva 200 prehravanie movieDobry den! Chcel by som sa opytat ci prehra tento prijmac aj subor MVK. Natiahol som tam posledny FW v ktorom sa pise ze prehra HD format ale nenajde ho. Pritom USB najde len kolonka s prislusnym formatom je prazdna. Treba nieco zmenit v nastaveniach? Hudbu a fotky prehra v pohode. Dakujem za reakcie! |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 prehravanie moviePřehrávání mkv podporuje beta verze nejnovějšího fw. I přehrávání online rádií. Ale zatím nemá patch verzi a hlavně obsahuje dost nedodělávek. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 prehravanie movieNeviem, aký fw tým myslíš, že posledný ale skús si pozrieť totohttp://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=128&t=30524 Ariva prehráva HD formát, ale vlastné nahrávky v HD, čo ja viem.... uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 prehravanie movieTen jsem měl na mysli. Nemohl jsem si vzpomenout na typové označení. Na externí hdd jsem si stáhl několik filmů, jenže nešla navolit jiná audio stopa. O zobrazení titulků nemluvě. Spíše nepřehrávala avička. Problém byl i s otáčením paraboly. Ty uložené v settingu točil, ale jinak nešlo otáčení upravit či přidat novou pozici. Ještě mi vadilo, že nefungovala automatika u DHCP. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
![]() |