Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

DiSEqC přepínač-Golden Interstar a Dreambox 500

Nedari se mi rozchodit prepinani mezi 0,8 a 23,5.Proste se to nekdy chytne a nekdy ne. Abych upresnil 0,8 se chytne pokazde,ale kdyz prepnu na 23,5 tak je to loterie a nekdy az po nekilikanasobnem prepnuti se to chytne. Muze byt problem ze si nerozumi Dreambox s timto prepinacem? Nebo muze to byt i settingem ? Pouzivam likru. Moc diky za odpovedi, uz se s tim trapim tyden.

rakov
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Je to tím přepínačem

s DM 500 S nejde a nejde...
Použij EMP-centauri P 164iW, ten s tím chodí.
Kdyby Ti i přesto nechodil ani ten, mohl by být vadný zdroj a také bývá vadný řízený stabilizátor pro napájení LNB. To by bylo na servis...

bob.r
Registrace: 1/2006

RE: DiSEqC přepínač-Golden Interstar a Dreambo...

Kúp si motor a si v pohode a nemusíš sa modliť, aby ti niečo potentované preplo.Máš celý orbit pre seba.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Diky za radu

Uz jsem si objednal druhy prepinac (EMP),tak uvidime.Mam ale jeste jeden dotaz. Na druhem prijimaci taky dreambox mi nefunguje motor, vypada to ze asi nefunguje rizeni pres diseqc, muzu to nejak overit merenim? Popripade poradit nekoho na opravu.Moc diky

rakov
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra