Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Technisat a problemy se Skylinkem 12,109

Vyskytuje se tady nekdo kdo ma take problemy s prijmem po zmene parametru u Skylinku na 12,109?

Mam Technisat HDTV40 a pri pokusu o naladeni na transpoderu televizor neidentifikuje zadny kanal. Podle signalu je videt, ze transpoder je pri DVB-S2 aktivni a ukazuje velice dobry signal.

Pred zmenou jsem prijmal programy absolutne bez problemu.

Jiz jsem vyskousel vse od smazani programu, resetu kompletniho nastaveni, pouziti certifikovaneho module Skylinkem a aktualizaci firmwaru. Vysledek je stale stejny zadne programy nejsou identifikovany.

Nemate nekdo odkaz na archiv starsich firmwaru Technisat?

Jan

rubheg
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat a problemy se Skylinkem 12,109

přečti si top reakce

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

tento TV sa tu nepreberal.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

pierrepetr

tento TV sa tu nepreberal.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Psal jsem tady pred nekolika dny mou zkusenost. Mam Technisat HD8-S a taktez jsem mel problem s prijmem po zmene u Skylinku s HD programy. Vyzkousel jsem uplne vsechno, ale zabrala az vymena konvertoru. Takze byt tebou taky zkusim.

marecb
Registrace: 9/2006

koukám , že těch ěrotů je 80% min. Jsou taky normální HD přímače bez problémů do 10000 kč

standa111
Registrace: 11/2009

Těch šrotů je 5 %.Většinou je to mezi ovladačem a přístrojem.Argusy jedou v pohodě. R^ R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Měl jsem podobný problém s TS HD8-SX - signál byl, kvalita taky, ale obraz a zvuk občas ano a občas ne, pokud se HD balíček chytil, tak přes History HD, odkud pak šlo mezi programy HD balíčku přepínat, ale při přepnutí na SD program se příjem HD zase ztratil, nové ladění na TP 12109 nic nenašlo. Zkoušel jsem i jiný přijímač a ten na TP 12109 nechytil vůbec nic.
Ukázalo se, že je to ztrátami v anténním svodu - prochází přes switch a je z historických důvodů cestou třikrát "nastavovaný", celkem má cca 25 m, rozdíl mezi výstupem LNB a zásuvkou byl 13 dB (86 vs. 73). Po přímém propojení novým kabelem jede jak víno.

PS
A TechniSatu bych se trochu zastal: sice mě s tím přechodem dost pozlobil, ale kvalita obrazového výstupu je ve srovnání s několika jinými vyzkoušenými přijímači o hoooodně lepší, jak u HD programů, tak hlavně u SD programů (testováno na Panasonic TX-P50V10E).

exTNT
Registrace: 10/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra