Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Emu opäč nenaskočilo.H 5400

Po mesačnom ne-pouťívaní emu v Humaxe 5400 /pozeralo sa ma Sky link/ nechce emu naskočiť.To som ešte ne,al.Máte takúto skúsenosť?

sused
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Emu opäč nenaskočilo.H 5400

Skylink a emu?? Snad karta ne??? Atá Slovenština hej naozaj slaba R^

koax
Registrace: 2/2008

Slovenčina je OK-nemam okuliare.Karty CW bez problemov-/predtým aj emu bez problemov.Teraz zas nejde umulacia.Všetky nastavenia v Humaxe sú dobré.

sused

A co chceš emulovat?

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Karlos1

sused nechce emulovat, ale umulovat ;)

slapet
Registrace: 11/2007

To co ti asi šlo před časem tak už nejde.Hezky zacvakat. Rv

koax
Registrace: 2/2008

slapet

Máš pravdu :))) já se přehlédnul, takže umulovat můžeš dále R^

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

mne uz dva mesiace nejde umulovat..:)

freee
Registrace: 2/2010

Hlavně,že víme o co jde :)))

slapet

máte někdo zkušenosti s tím, že někomu jdou prostě původně předplacený pakety programů dál, i když je de facto nemá už zaplacený a na přehledu karty je zero :O ?

Jakože to zapomenou vypnout nebo to dělá schválně a některý vylosovaný jedince tím dráždí :razz:? Třeba mě šel donedávna balík multi i s HBO HD o víc než měsíc déle po dead-line :zombie:

Bororo
Registrace: 1/2010

To má tak někdo štěstí :))) R^

slapet

Bororo
no zrejme si si len nepozrel ten prehlad karty spravne. Pokial si v rozmedzi pod alebo nad datumom opavnenia, na ktory sa v konkretny den ecm dotazuje, mas black screen

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozefBA

tak mi vysvětli, když jsem si zaplatil na měsíc balík multi a k tomu sólo HBO HD, dohromady jsem kartou platil na netu přes bránu 250+285 chechtáků, tedy 535 Kč, proč mi ty balíky šly skoro dva a půl měsíce než mi to vypli :zombie: - schválně jsem dvakrát zabrousil na přehled karty a tam svítily jenom free, ale čuměl jsem jak puk, že mi všechno běhá ještě hodně dlouho - nebo myslíš, že som si len nepozrel ten prehlad karty správně :laughing: :bomb: :zombie: :dead: :bigeyes: :))) :)) ?

Bororo

presne tak, nepozrel si si ho spravne a mal si tam min par zapisov s chidmi na HBO a multi. V opacnom pripade by to nechodilo, technicky to proste nie je mozne.
To, ze skylink nemaze niektore zapisy hned po skonceni ich platnosti, je o niecom inom, zapis na karte ale musi byt, ak to ma chodit ... vsak sem hod ten tvoj akoze zazracny vypis ;)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

jozefBA

tvému příspěvku už asi vůbec nerozumím - mě nezajímají nějaké zápisy na kartě - vysvětli mě zcela polopaticky, když jsem 1.srpna zaplatil balík multi a HBO HD kartou na měsíc, proč jsem měl tyto balíky aktivní až do 5.října - rozumíš vůbec na co se ptám nebo ti jde jen o nějaké zápisy na kartě ;P ?

Bororo

samozřejmě když mluvím o přehledu karty, tak myslím ten na netu ty experte ;P

Bororo

vsak ti to pisem ne? skylink posiela zapisy s dlhsou dobou opravnenia ako jeden mesiac a len kvoli tebe nikto nebude prerabat cely system
Rovnako je to u vsetkych poskytovatelov vid UPC, kde ti nechodi datum presne na jeden mesiac ale na 1 mesiac + 9 dni, aby sa to medzi platnostou dvoch novych zapisov prelinalo kvoli plynulemu prechodu bez vypadkov.
trebars 7. dna v mesiaci ti pride novy zapis na zaklad, ale platnost predosleho zapisu je este do 16. toho isteho mesiaca

a btw co si si to vlastne prezeral, ked nie zapisy na karte? Vsak to je pri dekodovani podstatne, nie nejaky web ... :)

jozef BA

jozef

umíš počítat ;P ? Co to tady meleš o nějakých 9 dnech přes - mě fungoval placenej balík místo 30 dnů 65 dnů - tak jaký máš pro to vysvětlení ty experte na zápisy :zombie:

Bororo

fakt som si myslel, ze moje prikladne vysvetlenie ti bude stacit. Ked si to ale este ani teraz nepochopil, nejak nemam zaujem sa dalej s tebou bavit a zabijat tu s tebou cas :)))

drz sa R^

jozef BA

No vidite jak je to ve skutecnosti s temi zapisy a kdyz vam tady technikTKR rikal ze blockery jsou nanic tak jste tomu neverili.

Standa22
Registrace: 3/2009

Mne isiel HBO pack, ci ako sa to u rumunov volalo, asi pol roka aj potom co som ho odhlasil a samozrejme neplatil. A stalo sa mi to opakovane 2x. :lookaround:

terrible
Registrace: 1/2009

Bororo

skylink posiela zapisy skoro na 3 mesiace...a ak si nezaplatil viac ako na mesiac, tak ti v priebehu mesiaca posle "mazaci zapis" kde mas presny datum konca, teda tych 30 dni...ale asi ti tento mazaci zapis nejak zabudli poslat...uz kapisto?

radolaco
Registrace: 2/2010

Už ste/saukludnili?Aj,odbavili?Emulacia mi nejde ani na 4W ale ani na 5E o Biss och ani nehovorim. Tema pre mňa ukončená-asi sa nemám ani začo poďakovať?

sused

Susedko,někde se mění klíče měsíčně,pokud máš ve svém přijmači pro to kolonky,tak si to musíš dopsat,jinak nelze.V každém přijmači je to trochu jiné,jiný je rozsah možností i typu emulace.Tvůj přijmač je už asi postarší,budeš asi potřebovat inovaci. :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

Humax s keys

Všetky keys sú OK-

sused

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra