Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Anténa-směrování

Dobrý den. Nevím si rady s natočením antény. Chci přijímat digitál z Krásného a i když mám velikou anténu (asi 1m) tak nic nejde chytit. Dřív to na ni prý normálně fungovalo (dostal jsem ji), všechny programy na ni frčely. Nevíte jestli není s tímhle vysílačem nějaký problém nebo co?

Semtele
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Anténa-směrování

Takže jsme dali společně do kupy 100 příspěvků nad absolutně nesmyslným tématem. Gratuluji vám i sobě, vyhrál jsem sázku. Teď aspoň vidíte, jaké to je, když se tady nekontrolovatelně spustí debata o prdu nad mísou. Za mě by se tohle nemohlo stát. Protože pořádek a kázeň je to hlavní. Váš 007 :-)

Semtele
Registrace: 10/2010

tu parabolu vem zahoď ji dojdi do kontajnéru pro to síto co jsi vyhodil nandej ho a když dá bůh tak možná něco chytneš zdarec. :O

DUCHOVE
Registrace: 7/2007

Semtele

To nejsou urážky, to je realita. Na tohle totiž sedí jedině: "komu není rady, tomu není pomoci"

Netušíte které bije, vaše znalosti problematiky jsou nula a to není urážka Vám říct, že v tom případě se poradit nedá.
Nejchytřejší co můžete udělat je zavolat někoho kdo tomu rozumí. Z několika rad na internetové diskusi se člověk nestane zázrakem odborníkem, aby to uměl nastavit. Obraťte se fyzicky na odbornou pomoc v místě. Tečka. Jediná rada kterou Vám lze poskytnout.

davidkriz
Registrace: 8/2009

Kúpil si si presne ten istý typ Megasatu aký má kamarát?On môže mať DVB-S,ty DVB-T napr. Megasat 600/610/T.
Za chvíľu máš fajront,po ceste domov vytiahni z kontajnera tú starú anténu,namontuj ju ako si mal,zapoj cez ten Megasat a daj automatické skenovanie. :)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

KONEC ŠAŠKÁRNY

Tak finito, 007 si tu z ostatních dělá srandu, takže to můžeme všichni pokojně zabalit :)

"Protože pořádek a kázeň je to hlavní. Váš 007 :-)"

...především když jde o Omko :D

davidkriz
Registrace: 8/2009

Martin Švehlík

Ty jsi ještě větší chudák, než jsme doufali. :)))
S kým ses vsadil, s těmi tvými kolegy ve skladu, kde se cpou FW do Technisráčů?
Vy jste dobrá parta na maliny.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Toto téma by se mazat nemělo!!! Takovou psinu jsem už dlouho nezažil!!! Řvu u toho jak kráva až mi tečou slzy.

Rudolf
Registrace: 2/2006

No tak jestli to je opravdu 007, tak že je tele víme už dávno. Ale pozor, 007 nepoužívá při psaní diakritiku, takže to nemusí být opravdu on, a furt si z nás třeba dělá (nevhodné slovo) Jaivan, neboli Trávníček :8)

trouba
Registrace: 3/2007

Jardo,pěkná oddechovka a pošli fotky ze srazu. :) :)

zzaner
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra