![]() |
|
Anténa-směrováníDobrý den. Nevím si rady s natočením antény. Chci přijímat digitál z Krásného a i když mám velikou anténu (asi 1m) tak nic nejde chytit. Dřív to na ni prý normálně fungovalo (dostal jsem ji), všechny programy na ni frčely. Nevíte jestli není s tímhle vysílačem nějaký problém nebo co? |
Semtele
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníTakže jsme dali společně do kupy 100 příspěvků nad absolutně nesmyslným tématem. Gratuluji vám i sobě, vyhrál jsem sázku. Teď aspoň vidíte, jaké to je, když se tady nekontrolovatelně spustí debata o prdu nad mísou. Za mě by se tohle nemohlo stát. Protože pořádek a kázeň je to hlavní. Váš 007 :-) |
Semtele
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánítu parabolu vem zahoď ji dojdi do kontajnéru pro to síto co jsi vyhodil nandej ho a když dá bůh tak možná něco chytneš zdarec. :O |
DUCHOVE
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
SemteleTo nejsou urážky, to je realita. Na tohle totiž sedí jedině: "komu není rady, tomu není pomoci"Netušíte které bije, vaše znalosti problematiky jsou nula a to není urážka Vám říct, že v tom případě se poradit nedá. Nejchytřejší co můžete udělat je zavolat někoho kdo tomu rozumí. Z několika rad na internetové diskusi se člověk nestane zázrakem odborníkem, aby to uměl nastavit. Obraťte se fyzicky na odbornou pomoc v místě. Tečka. Jediná rada kterou Vám lze poskytnout. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníKúpil si si presne ten istý typ Megasatu aký má kamarát?On môže mať DVB-S,ty DVB-T napr. Megasat 600/610/T.Za chvíľu máš fajront,po ceste domov vytiahni z kontajnera tú starú anténu,namontuj ju ako si mal,zapoj cez ten Megasat a daj automatické skenovanie. :) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
KONEC ŠAŠKÁRNYTak finito, 007 si tu z ostatních dělá srandu, takže to můžeme všichni pokojně zabalit :)"Protože pořádek a kázeň je to hlavní. Váš 007 :-)" ...především když jde o Omko :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
Martin ŠvehlíkTy jsi ještě větší chudák, než jsme doufali. :)))S kým ses vsadil, s těmi tvými kolegy ve skladu, kde se cpou FW do Technisráčů? Vy jste dobrá parta na maliny. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníToto téma by se mazat nemělo!!! Takovou psinu jsem už dlouho nezažil!!! Řvu u toho jak kráva až mi tečou slzy. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníNo tak jestli to je opravdu 007, tak že je tele víme už dávno. Ale pozor, 007 nepoužívá při psaní diakritiku, takže to nemusí být opravdu on, a furt si z nás třeba dělá (nevhodné slovo) Jaivan, neboli Trávníček :8) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJardo,pěkná oddechovka a pošli fotky ze srazu. :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
![]() |