Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ariva 200 hd

Zdravím všechny a prosím o radu mám skylink ještě na starší kartu trade/technology chodí tato karta včetně hd programu a cs kina v přímači ariva 200HD? Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200 hd

Mám a zcela bez problémů chodí...k nevůli majitelů dražších přijímačů.

petr121
Registrace: 4/2008

Odpoved

Nee , kdeze ! Nechodi ! Rychle mi ji prodej .... :))) :))) :)))

aklec
Registrace: 8/2006

aklec

To je dobrej nápad.. :))) :)))

Petrmuz92

Starší karty skylink chodí v arivě bez problémů, včetně balíku CS tak nevidím důvod proč by arivě nechodili karty TaT.... Jedině že by se jí nelíbila slečna Nicol co cpali na poslední TaT :)))

trouba
Registrace: 3/2007

Ariva 200 hd

Mám taky starší kartu TAT a mám arivu 200 HD karta ide bez problémů i HD programy musel jsem doplatit NOVU v HD a mám programy v HD jdou bez problému :)

josef1
Registrace: 9/2009

ariva 200hd

Ješte mi prosím poradte má ariva 200hd taky modulátor jako to mám u sd protože potřebuji signál poslat ještě do dalších třech televizí. Díky R^

Petrmuz92

Modulátor nemá nutno dokoupit externí,ale na výstupu video se objeví rušivá hláška není osd .Nutno potom přepnout rozlišení z 1080i na 576i.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Tak modulátor se do sat. přijímačů v dnešní době již asi vůbec nemontuje, takže jedině nějakej externí. Ale je pravdou, že u té arivy dělá problém nechat na výstupu HDMI 1080 a do scartu zapojit něco jinýho, pak to otravuje s tou hláškou na obrazovce jak psal kolega výše.

trouba
Registrace: 3/2007

Např. u golden media se tato rušivá hláška na výstupu video neobjevuje.asi záleží na výrobci a hlavně na hw a sw.

Fanyn
Registrace: 11/2007

jo chlape karta Ti tam pujde ale ne moc dlouho budes potrebovat pro Arivu externi blocker aby Ti to jelo jak ma.

coral
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra