, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Philips 4101/58Neznáte někdo kód pro manuální ladění programů u tohoto pastroje. Pakliže ho majitel nezměnil na jiné, mělo by být standartní. Díky za info. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
|
|
RE: Philips 4101/58pokud máš sw od UPC tak tě pustí do menu jen s kartou a platným PIN, ten si můžeš nechat zresetovat na HOT LINE UPCpokud máš jiny sw tak to hravě zvládneš v počítači ale všechny sw mají standartně pin čtyři nuly a většinou menu stejně neni zamčeno tak po přehrátí tě pin netrápí. Ať se daří |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Philips 4101/58sorry prsty rychlejší než rozum právě mi svitlo že máš 4101tak tam žádná podpora není,pokud není 0000 tak volat UPC |
tonek
|
|
RE: Philips 4101/58standartni pin je 0000 pokud ho nekdo zablokoval pise at volas centrum upc.mam momentalne podobny problem se stejny strojem.o reset pinu jsem zazadal bohuzel to pristroj nevzal,zrejme to bude tim ze ten reset poslou jeste pres astru a tu ja ted bohuzel nemam a prijimac je na ni porad nakonfigurovan,jinak si to vysvetlit nedokazu,karta z toho pristroje mi funguje na mem prijimaci po refreshu karty ktery probehl v poradku. takze ten PIN nesouvisi s kartou jak to tu asi pred tydnem nekdo psal. dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
@tonekto byla tva slova ze ten pin je z karty,si na omylu karta mi na jinem prijimaci funguje v poradku.ale onen philips se proste do menu nedostanu.o reset jsem zazadal jeste predtim po telefonu mi rekla ze poslala reset pinu a pak refresh karty,byla totiz dele nepouzivana.reset pinu nepomohl zrejme teda z duvodu jak uz jsem psal ze to ten prijimac proste ze satelitu nestahne kvuli tomu puvodnimu nastaveni a ja uz jsem natoceny jen na THOR.no telefonat se slecnama na UPC me stalo necelych 200Kc to nema ani cenu ten jejich stribrnak ktery bych nejradsi vyhodil z okna,nemas jeste jine reseni co by pomohlo?nejradsi bych do nej flashnul orig firmware pres rs232 ale asi na to neni soft. dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
RE: Philips 4101/58bobe nevím jak je to nyní na Astře jestli to myslíš vážně tak ti to zjistím, ale je to čas a telefon ale o to nejde já rád pomůžu (i když za to akorát sklidíš nadávky), zatím to vydím že by jsi měl otočit nebo jít k někomu kdo má A 19.2 a nechat proběhnout reset pinu pak natáhnout nový (UPC) sw z A 19.2 pak přetočit a natáhnout novy seting z Thoru , občas se sem mrknu tak dej vědět! |
tonek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|