![]() |
|
objektivne porovnanieZdravim vsetkych ochotnych poradit.Rozhodujem sa medzi kupou Ariva HD 200 a Argusom Vip,popripade Argusom mini IP..Mal niekto doma Arivu i Argus a moze objektivne posudit ktory by doporucil?Chcel by som pouzivat k tomu i motor Sg 2100.Dakujem |
novitz
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 104 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: objektivne porovnaniemal som Arivu asi mesiac potom servis druha po mesiaci to iste tak som zobral Argus mini ip 2 kusi zatial som velmi spokojny zdielanie perfektne zatial dobra podpora aj cenovo je ok R^ |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
novitzMám arivu 200 přivezenou z Polska v březnu 2010 a šlape bez potíží, v dubnu a květnu jsem jich dovezl asi 5-6 a problém není zatím s žádnou. Přístroje z loňského roku se kterými byly problémy jsem v ruce neměl.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: objektivne porovnaniedik za reakciu,to zdielanie ma tiez zaujima.. |
novitz
![]() |
|
RE: objektivne porovnaniezdielanie v domacej sieti ok tak isto aj na vonkajsi server bez problemov |
vili1
![]() |
|
RE: objektivne porovnanieI když k Arivě přičteš cenu nejdražších kondíků do zdroje, je to pořád výhodná koupě. Jen aby vydržel i ostatní HW. Osobně bych do ní nešel. Nejen proto, že mi nevadí cenový rozdíl mezi ostatními přijímači, ale skutečnosti jako, že když zapneš nebo vypneš EPG a na chvilku vypadne obraz a při procházení favoritních seznamů se předem než zvolím vybraný program stále přelaďuje tuner na program pod kurzorem mě opravdu vytáčejí. Proč se tedy s tím "krámem" trápit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
vili1..a ako je na tom Argus napr co sa tyka Bulsatu,skusal si? |
novitz
![]() |
|
Tomik535..dik..ja az tak na cenu nepozeram,nejakych 50 eur za kvalitu doplatit by nevadilo..len u Ariv je zda sa mi najlepsia podpora a dokazu toho fakt dost |
novitz
![]() |
|
RE: objektivne porovnaniekam sa hrabu nejake dreamboxi...:) |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: objektivne porovnanie@novitz, jistě si pochopil, že ti ji nevymlouvám, mě doma zlobit nebude. Ať ti slouží ke spokojenosti.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
freee..a vies ze by som siel aj do Dremboxu?..ale technicky sa nan este necitim |
novitz
![]() |
|
freee..preklep-do Dreamboxu samozrejme |
novitz
![]() |
|
RE: objektivne porovnanieuvazujes velmi spravne,ak sa sa to necitis,ani nedoporucujem... |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
free..aj ked poctivo studujem vsetky prispevky,lebo ma to velmi zacalo bavit,s pc mam malo skusenosti,tak preto..ale citam uz aj vsetko okolo Dreamov,aby som bol do buducna pripraveny |
novitz
![]() |
|
RE: objektivne porovnanietak já jsem s Arivou spokojen, ale s Argusem nemůžu porovnat, protože jsem ho neměl. Možná není špatnej, ale bohůžel není nikde moc nabízenej a prodává ho prakticky jenom ojoj. Nebylo by špatný, kdyby na něj někdo šikovnej napsal recenzi. :8) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
trouba..no Argus veru moc predajcov v zozname nema..a s ojoj sa da nejak spojit? |
novitz
![]() |
|
novitzObčas se tu oběví jako ojoj1, jinak má i svoje stránky, ale odkaz sem raději dávat nebudu, aby mě admini neukamenovali za reklamu :-/ |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: objektivne porovnaniebulsat biss vsetko ide |
vili1
![]() |
|
TO:novitzAle,ale. Pokud se trochu vyznáš v PC a umíš instalovat soft atd,tak nebudeš mít problém s DM. Stačí vždy jen trošku pozorně číst a pak není co řešit. Ti co tady píší,že tři roky študovali než si na něj trofnuli tak akorát machrujou!!! Není to tak složité. Nedej se odradit a kup ho DM 8000HD je best a až bude SE tak i DM 500HD. R^ R^ R^ |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
vili1..dik,takze by mohol byt oki |
novitz
![]() |
|
grower..asi tyzden dozadu tu snad traja navigovali jendeho navcika ohladne spustenia Dreamu,trvalo to 16 hodin,ale nakoniec to rozchodil aspon so Sky link kartou :) ..pockam teda na tu SE ediciu DM 500HD..potom pomozes? :) |
novitz
![]() |
|
To:novitzHele chlape,fakuj nějakej šit a jdi do origo DM. |
grower
![]() |
|
To:novitzJa gut,pomáhat si je lidské. R^ |
grower
![]() |
|
grower..tak ta beriem za slovo :) ..a kedy sa ocakava ta SE? |
novitz
![]() |
|
troubaak by sa ti chcelo,posli mi ten odkaz mailom nalim333@azet.sk |
novitz
![]() |
|
To:novitzPlán je koncem roku,snad to dodržej,musíme tomu věřit. |
grower
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |