![]() |
|
TechniSat TechniBox SIRMá někdo už tuto novinku od TechniSatu?Jaké zkušenosti máte s tímto přístrojem ? |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRNekupovat není to originál - umatlala jiná firma. Technisat to není !!!!! |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRKdo je výrobcem ? |
Jaros
![]() |
|
JarosZde na str. 39, čas 13,44.59 T-SIR a čti. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRDíky za informaci,je to zajímavé,na stránkách technisatu.de tento typ vůbec není uvedený! |
Jaros
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRhttp://www.technisat.com/index495b.html?nav=Sat_DVB_S_,en,64-15228Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRa co je tohle?http://img695.imageshack.us/img695/3310/39129182.png Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRzajímavý je maximálně to, že se nacházíš na fóru, kde cokoliv má něco společnýho s firmou skylink je šit. a cokoliv má něco společnýho s firmou cs link je superVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRVypadá to,že byla vypuštěna ověřovací série a čeká se jak to dopadne. |
Jaros
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRdalší zajímavá věc je, že (například) všechny satelitní PC karty od technisatu jsou jak známo klony PC karet z číny. SKYSTAR HD2 alias Twinhan AD-SP400. zajímavý je, že ta originální karta Twinhan má lepší podporu co se týká ovladačů, než Skystar HD2Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRi když technotrend je německá firma, ne? původní karty Skystar HD (ne HD2, který jsou hardwarově naprosto odlišný) byly klony karet technotrend. tak to možná nějak ukradli mezi sebou :))) nebo já už fakt nevím. myslím že v dnešní době se tímhle zabývat nemá vůbec smysl. dneska už svět natolik propojenej, že to je prostě směšnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRNevěřte na řeči je to originalní vyrobek firmy Technisat a to docela skvěly uvažuji že ho koupím synovi. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRemtech: Pokud je to originílní výrobek firmy TechniSat, tak proč se v menu (už si nepamatuji přesně kde) objevuje slovo DiZiPiA? Je to vlastní zkušenost, přístroj jsem měl k dispozici a nakonec jsem ho poslal prodejci zpět.Nejvíce mi vadilo, že po připojení k síti 220V (a tedy i po náhodném výpadku proudu, když jste třeba v práci) se přístroj zapne do provozního stavu a ne do pohotovostního. Rozvněž se mi nelíbilo, že po zapnutí dálkovým ovladačem se to chová jako při zapnutí do sítě 220V, tedy že spuštění přijímače trvá poměrně dlouho. A celkem slušně to i hřálo. Po provozu trvajícím hodinu a půl jsem na horní straně přístroje neudržel dlaň. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniBox SIRVortimonde, co tak OEM, to ti nic nerika? Kdo plati ten ma. |
PowerPC
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: joscerNo, ono je spíše problém v tom, že teď nové přijímače od Technisatu se po výpadku proudu zapnou normálně do provozního režimu a ne do stand-by režimu. Není to pouze věc přijímače Technisat Technibox SIR, ale i jiných přijímačů. Co se týče firmware u těchto nových přijímačů s čtečkou Irdeto, tak je ve většině přijímačů použit stejný firmware, jen je vždy upraven pro konkrétní přijímač. |
Mazope
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
![]() |