![]() |
|
úplně mimo - zabezpečovací technikaZdravím, nezabývá se tu někdo zabezpečovací technikou? Zajímá mě jestli je u nás na trhu jiná volba zabezpečovací techniky se stejným komfortem jako má Jablotron OASIS, za příznivější cenu. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: úplně mimo - zabezpečovací technikaoslov firmu ,která se tím zabývá a oni ti vše vysvětlí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
je tu nekdo takovya ma nick Promax.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: úplně mimo - zabezpečovací technikamrkni na stránky elvis.czKvalita dobrá, servis bez nejmenšího problému Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
já mám certifikátod Jablotronu a mokrou koncesi, ale hledám jinou alternavu. Zákazníkovy se nelíbí cena jenom za http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/zabezpeceni+domu/oasis+868mhz/prednastavene+sady/the+jk82+oasis+wireless+alarm+kit/19 000kč, prý je to moc a dá se u konkurence pořídit levněji. |
netace
![]() |
|
Stanowi94nějak nechápu k čemu mi bude výuka angličtiny :lookaround: ze stránky elvis.cz |
netace
![]() |
|
OASISZdravím, zabezpečovací technikou se zabyvám již několik let. Zkoušel jsem několik značek včetně PARADOX a pod. ale JABLOTRON zatím co se kvality týká vždy vítězí |
bore67
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: úplně mimo - zabezpečovací technikaDobře, takže pokud mi příjde nějaký zákazník, tak mu nemá cenu nabízet nic jiného než OASIS, nebo jiné zařízení například JA-83, nebo JA-63,65.Na Paradox jsem ještě koukal včera večer, ale to mi připadá na techniku pro 3 a 4 stupeň zabezpečení. |
netace
![]() |
|
RE: úplně mimo - zabezpečovací technikaTy myslíš,že seženeš ve stejné kvalitě a se zárukou 5 let něco jiného?Není ta cena s 20%DPH?Pokud jsi montážník a montuješ to na rod.dům do 300m plochy tak je to s 10%DPH.Jinak něco levného mají v Baumaxu,říkal jeden pitomec. ;P |
Promax
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: úplně mimo - zabezpečovací technikaV Baumaxu nemaji levneho vubec nic, v sobotu jsme tam byli s brachou pro oranzove trubky na odpad, dostal jako bonus za nakup poukaz na hamburgra. Ani to se nedalo zrat... Ja bych tam nekoupil ani zarovku.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
PromaxKdybych to věděl, tak bych se neptal. Na CZ webu, jsem nenašel jiného výrobce, než Jablotron u kterého jsou ceny za dané zboží jasné. Pokud jde o GALAXY, Paradox a jiné tak jsem ceny nenašel nikde.Zboží ve stylu CHANGHONG nehledám a hledat nebudu, je mi to proti srsti. |
netace
![]() |
|
RE: úplně mimo - zabezpečovací technikaJe třeba se zaregistrovat např.u Kelcom.cz,Variant.cz,to jsou dodavatelé výše zmiňovaných značek.Já si myslím,že poměr výkon/cena je u Jablotronu bezkonkureční.A nenechej se od zákazníků ukecat na jiné ceny než jsou koncové od Jablotronu! |
Promax
![]() |
|
@SaxonB....x-nejdražší obchod. |
Promax
![]() |
|
RE: úplně mimo - zabezpečovací technikaDíky moc za info ;) |
netace