Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Nové kódování

Nazdar pánové..možná i chytré dámy :)) Pro svoji přirozenou jednoduchost potřebuji poradit :dead: Mám tuto televizi: http://www.okcomputers.cz/samsung-le40c670-lcd/d-91315/ a co koupit do CL-slotu? mám pocit, že už běží výměna karet, tak aby to fungovalo. Mám kartu TT..Děkuji za reakci.

bortak
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nové kódování

tak pokud máš kartu TT, tak CA modul cryptoworks, výměna karet sice běží, ale ta je dobrovolná a určená jenom pro ty, co mají novej sat. přijímač už jen se čtečkou irdeto a starší karty v tom pak nejdou. Takže pro tebe je zbytečný vyhazovat 6 stovek za výměnu karty a scháněním CA modulu irdeto který zatím žádný není skylinkem certifikovanej a pravděpodobně bude drašší než současné CA cryptoworks :8) Jinak konkrétního výrobce modulu ti poradit nemůžu, protože nevim jak chutnají samsungu. Já osobně preferuju modul od mascomu a zelenej smit pro možnost vypnutí otravnejch hlášek v menu CA modulu a zatím mi ve všem makali :8)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@ eemil

Karty vymena je urcena prave na to, aby mohol pouzivat cryptoworks modul aj potom ako vypnu cryptoworks a prejdu na Irdeto. Takze ak mysli do buducnosti bud kupit modul Irdeto a novu kartu, alebo modul Cryptoworks, zatial pouzivat staru kartu a casom kupit kartu Vymena. Ak ide o cenu tak lacnejsia by bola asi ta druha moznost, co sa tyka kompatibility s danym TV, to posudit neviem.

terrible
Registrace: 1/2009

terrible

blbneš tu hlavy, "až" vypnou Cryptoworks, tak přestane makat i modul Cryptoworks a ICE karta bude fungovat už jen jako Irdeto. Ale vypnutí Cryptoworksu je ještě daleko, klidně může být v provozu dalších 10 let. :lookaround:

eemil

tož pánové dík...asi zvolím jistotu..satelitní přijímač s HD příjmem a CL-slot nechám pokrýt prachem..nebo koupím modul CW..no uvídím..teď jde jenom o estetiku, že by jedna bedýnka pod televizí mohla vypadnout.

bortak
Registrace: 9/2007

Prisahamfakt, eemil ma pravdu! Takze beriem spat som to pochopil presne naopak ako to v skutocnosti je! Skoda, ze sa tu nedaju editovat vlastne prispevky, by som to tam zmenil.

terrible
Registrace: 1/2009

karta TT

Pokud máš kartu TT, tak si najdi kontakt na xy a tam dostaneš info, po kterém si karty budeš vážit o něco víc.

Připomeň si znovu pravidla a nejen odst.9), který jsi porušil. Dnes jen upozornění.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 22.10.2010, 12:08.48

antonin1
Registrace: 10/2007

antonin1

není TT jako TT, ty novější jsou stejný jako ty skylink :lookaround:

eemil

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra