Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

HBO HD

Mužete někdo potvrdit nepravidelné rušení obrazu.Přes obraz přejedou pruhy,které bych přirovnal jedině k tomu,jako když v dobách analogu projel neodrušenej moped.Dělá to pouze u tohoto HD programu.Všechny další programy z tohoto TP i z ostatních HD TP naprosto v pořádku.Na lince pán pravil,že to asi má na svědomí wifi,tak jsem poděkoval a zavěsil.

hobo
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO HD

no pán na lince bude mít pravdu

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Ještě

dodám,že to začalo asi před měsícem tenkrát slečna na lince pravila,že o tom vědí a řeší to.Pokud by ten pán měl pravdu,tak wifi jsme obklopeni pomalu všichni a všude nebo se pletu?Proč to nedělá HBO HD ve Skylinku,kterej mám o o tři metry vedle na stejném balkonu?Někdy za celej film nic-někdy dvacetkrát.Dokonce snad někdo zde potvrdil to samé zhruba před tím měsícem.

hobo

jo přesně. psalo se to tady asi před měsícem. bylo to HBO HD na UPC Direct

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti:

No tak si to pamatuji dobře.Proto jsem byl zaskočen tou odpovědí pána na lince.Proč ostatní HD programy ze stejného TP i madarská verze HBO HD tento problém nemá?Ty to máš ze skylinku tuším že?Tam není tento problém ani náhodou.

hobo

Toto pozoruji také. Ještě pozoruji na Nově HD občasné takové poskakování obrazu a zvuku.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Aspon

že to někdo muže potvrdit,že nejsem trotl a naopak je trotl ten pán co jsem s ním dnes mluvil na lince-no spíše nemluvil,protože to evidentně nemělo cenu.Asi bych se dočkal rady odstěhovat se na šumavu někam mimo wifi.Třeba sem čuměl jenom z hecu tuším ve středu na Predátora a nic.Dnes např.Einstein velmi časté přejetí vodorovných pruhu zespoda nahoru někdy to i zároven zaruší zvuk.To je podle mne evidentně jejich chyba a ne ty bláboly o wifi.To by se tady v Praze nemohl dívat na satelit asi nikdo.

hobo

hobo

Hobo, dělá ti to taky ta Nova HD? Mě čas od času (tak 1x do minuty) celej obraz jakoby poskočí o pár pixelů dolů a zase zpět. Zároveň je slyšet takové "škobrtnutí" ve zvuku.

No - rozhodně mohu vyloučit vliv nějaké wifiny.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

kubisek:

Ted se podívám a dám vědět.Přes co to valíš?Já Vantage 6000S origo FW 2.58 a modul Technisat CW.

hobo

kubisek:

tak jsem se díval asi 15 minut na tu Novu a obraz i zvuk naprosto v pořádku.Ale máš asi pravdu,protože ten panáček na lince sdělil,že si zákazníci stěžují na Novu HD ale o HBO HD dělal jakoby to slyšel poprvé.Já se nechám přepojit přímo na techniky ty snad nebudou tak mimo jako on.S wifi pánem se nemá cenu bavit.

hobo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra