Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

IBU twin

@pat, co do střetu s herym máš recht a velmi přesně jsi popsal v čem je problém. nevím, jestli dobře píšu do sekce zkušenosti poznatek, že jsem v posledních dnech (možná, že je tak jasná obloha) zjistil, jak je výbornej konvertor inverto black ultra (twin!). a protože jsi proti tomuhle LNB tolik zaujatej, chci ti ho v dobrý vůli doporučit. nemáš ponětí, jak se najednou objevuje možnost, při dobrém nastavení paraboly, několikahodinovýho příjmu A2D na 28.2°E, podle denní doby na horizontálních nebo vertikálních TP. píšu to proto, že jsi se opakovaně proti IBU vyjadřoval. Tak to pořádně otestuj!
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 23.10.2010, 10:48.26

knawi
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

prečo spamuješ?

Na dnes im to stačilo.

JANOSIK
Registrace: 1/2008

RE: @pat

kvůli tobě, jánošíku. pokud vidíš, když už jseš tak cimprlich, tak píšu i tom, co tě možná nezajímá, ale jde o příjem těžko doasažitelné Astry 2D, víš?

knawi
Registrace: 3/2007

RE: IBU twin

@knawi, taky jsi své téma mohl lépe pojmenovat. Po dnešních názvech "@pat", "že by?" nakonec přijde ještě "digiko", "digiok".
Tady nejde o můj vkus, ale o zdržování čtenářů hledajících radu a plnění f-ce zdejšího vyhledávače.

Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 23.10.2010, 10:39.52

Tomik535
Registrace: 10/2007

@knawi

Ale já přece nepsal nikdy že jsem zaujetej proti black ultra.
Já jen psal že mě jeho vyzkoušení v normálních a běžných příjmových podmínkách neukázal mě ! žádné lepší výsledky proti ostaním ba naopak.
Proto když někdo píše "Jediné BU a nic jinýho " tak holt reaguju.
A Astru 2D asi nikdy nevyzkouším není tam pro mě nic zajímavýho(nebo je toho tak málo) co by mi stálo za montáž velký paraboly,laborování s příjmem a čekání na horší a lepší příjmová podmínky během dne...
Ale zase !!! to neznamená že jsme zaujatej proti pozici 2A ! Prostě mi to nepřitahuje a je to málo muziky za hodně starostí...

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

knawi

My sme hlúpi slováci ,ktorí si tu nemôžu nič dovoliť ani voči sebe. Color21 je na black liste údajne za spam ,alebo za to ,že napísal ,že ho nemá kto nasrať. https://www.parabola.cz/forum/topic-54761/ nemá nič spoločné so sat. témov.
No a tam si aj nadávali ,ale nič sa nestalo a zakladateť prípevku je čech. No a vyzerá to tak a je to asi pravda že Tomik535 je zaujatý,alebo nenávidí slovákov.
Preto som napísal ,že to je spam ,aby som videl jeho reakciu. Chýba tu D2MAC a 007,tí vedeli zhodnotiť situáciu .Aj alfasex to jasne vysvetlil. Tak to tu dopadlo. Fuj.

JANOSIK
Registrace: 1/2008

@JANOSIK, nebudu tě znova vyvádět z tvého omylu, jen suše konstatuji, že tvým opakovaným nařčením mě z nenávisti ke Slovákům jsi porušil pravidlo 1). To by mi osobně až tak nevadilo, ale že svou lží uvádíš v omyl či bezdůvodného strachu ostatní Slovenské uživatele na fóru mi už vadí bezpečně. Půjdeš si tedy odpočinout a mezitím můžeš v klidu pokračovat ve své kontrolní činnosti adminů a vyplňování své nesmyslné statistiky, jestli vyhodím či upozorním na pravidla více Čechů nebo Slováků.
A pokud ti tak vadí, že už colora21 zde nemá kdo naštvat, můžete se teď do roztrhání hádat společně. Ale jinde.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

jsi se rozjel, skoro jak ta tvoje staricka 535

rj45
Registrace: 6/2007

IBU TWIN 0,2DB no 1.

aj ja mam IBU TWIN a nedam dopustit R^ R^ R^ R^ R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra