, sekce: Technika |
|
Jaký DiseqC relé pro 4LNB doporučujete?Dobrý den, mám dotaz, mám Vantage 8000hd a mám problémy s přepínáním 3sat přes DiseqC - mascom. Je nový ale stále nechce moc přepínat, ikdyž mám správně nastavené hodnoty ve Vantage.Můžete mě poradit, který spolehlivý DiseqC si mám pořídit? |
pavel.34
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 31 |
|
|
DSC-304DTento model je vyzkoušený,za cca 5 let bez jediné reklamace,venkovní provedení |
antipop
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 |
|
|
antipopmůžu potvrdit, takovej v provedení 2/1 mám už taky přes 5 let a stále šlape, mezitím mi několik levnějších odešlo na 1 vstupu a jeden zdechl komplet.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Jaký DiseqC relé pro 4LNB doporučujete?Neznam relátko DiseqC 1.0, se kterým by Vantage HD nekomunikoval. Tvůj problem bude na 200% ve vedení signálu od relátka k přijímači. Nevhodný koaxiální kabel, špatné TV/SAT slučovače, účastnická zásuvka, konektory.DSC304, GI411, EMP P164 - tohle jsou praxí ověřené relátka, které cvakají jako víno. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Jaký DiseqC relé pro 4LNB doporučujete?do EMP162 kterou mam 7nebo snad 8 let mi natekla voda a trochu to tam zrezlo (indoor verze proste neni na ven). signal lital od niceho nekam, absolutne nekoukatelny obcas neco v tech kostkach vidim. asi po pul roce sem to sundal, rozdelal ocistil a prepinam dal, bez nejakejch trabluDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|