Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Comag SL100 HD

Vím,že se tento přijímač tady už probíral.Volal mi kamarád,že přijímač s modulem Smith a kartou skylink(ne ICE) má výpadky obrazu i zvuku.Soft je prý tam z března minulého roku(číslo neznám),ale ten mu prý tady odborníci doporučovali.Máte prosím ti ,kteří ten přijímač znají nějaký nápad co stím provést(vyměnit modul,nebo přehrát nějaký novější soft).Díky všem za rady.P

pichac
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Comag SL100 HD

já ho mám se softem 3.0.F (E81) vše fungovalo do změnění parametrů Skylinkem na 12109 - ( Eurocam - červený) udajně mají i pro tento modul vydat opravu, pokud do měsíce nevydají tak si asi kupuji nový modul a tento střelím na aukru) jinak s ostatními moduly by tento soft měl fungovat bez problémů

DELETOR
Registrace: 7/2008

DELETOR

tak ty říkáš že nejde eurocam, ten nad tebou že smit, tak kterej teda funguje? :laughing: by to měl asi dát do pořádku v prvej řadě comaq, když vyrobil takovou šunku co nefunguje se skoro žádným modulem :))) :laughing: :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Modul Smith funguje bez problémov so softom 3.0.F (E81). 24.10. bol vydaný nový oficiálny soft 4.0.2 (E4) Beta. Neviem ako funguje, pretože som ho neskúšal, ale kto má chuť môže ho otestovať. Ja to zatiaľ nepotrebujem meniť

niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare

rogi
Registrace: 7/2005

soft 4.0.2 (E4) Beta nefunguje.mam to vyzkouseny.nevim jestli prodat comaga nebo koupit modul smit :fuming:

labi
Registrace: 2/2009

Spíš je otázka jestli nějakej masochista ten šrot koupí. :laughing:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra