![]() |
|
Comag SL100 HDVím,že se tento přijímač tady už probíral.Volal mi kamarád,že přijímač s modulem Smith a kartou skylink(ne ICE) má výpadky obrazu i zvuku.Soft je prý tam z března minulého roku(číslo neznám),ale ten mu prý tady odborníci doporučovali.Máte prosím ti ,kteří ten přijímač znají nějaký nápad co stím provést(vyměnit modul,nebo přehrát nějaký novější soft).Díky všem za rady.P |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: Comag SL100 HDjá ho mám se softem 3.0.F (E81) vše fungovalo do změnění parametrů Skylinkem na 12109 - ( Eurocam - červený) udajně mají i pro tento modul vydat opravu, pokud do měsíce nevydají tak si asi kupuji nový modul a tento střelím na aukru) jinak s ostatními moduly by tento soft měl fungovat bez problémů |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
DELETORtak ty říkáš že nejde eurocam, ten nad tebou že smit, tak kterej teda funguje? :laughing: by to měl asi dát do pořádku v prvej řadě comaq, když vyrobil takovou šunku co nefunguje se skoro žádným modulem :))) :laughing: :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Comag SL100 HDModul Smith funguje bez problémov so softom 3.0.F (E81). 24.10. bol vydaný nový oficiálny soft 4.0.2 (E4) Beta. Neviem ako funguje, pretože som ho neskúšal, ale kto má chuť môže ho otestovať. Ja to zatiaľ nepotrebujem meniťniekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: Comag SL100 HDsoft 4.0.2 (E4) Beta nefunguje.mam to vyzkouseny.nevim jestli prodat comaga nebo koupit modul smit :fuming: |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: Comag SL100 HDSpíš je otázka jestli nějakej masochista ten šrot koupí. :laughing:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
![]() |