Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Mám vyměnit DIGI za CS link-je to výhodné?

Je zde záplava výhrad vůči DIGI.Domnívám se ale,že DIGI je finančné výhodnější a co do programové nabídky nejméně srovnatelnější.Co Vy na to?

bogdan
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mám vyměnit DIGI za CS link-je to výhodné?

Ale na kvalitu z Digi potřebuješ opravdu slušnou aparaturu:
http://leteckaposta.cz/226743995

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

samozřejmě zvol DIGI-TV......zvlášť na velkých LCD panelech si to vychutnáš.....ale vezmi si ke křeslu kýbl.....to abys měl kam zvracet.... :8)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Mám vyměnit DIGI za CS link-je to výhodné?

Koukám obě platformy,ono bys na skylink,nebo cslink sport 1 taky potřeboval ten kýbl!!! :))) nic moc to jsou programy na DIGI tv,které mají sym.rychl.28000,daleko lepší :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Neplacená nabídka CS Link. Placená Digi. Ono to Digi TV není zase tak strašný. Jestli ti jde o cenu, jdi do Digi.

lukas79
Registrace: 3/2008

přečti si více příspěvků o DIgi pokud nemáš šedý zákal tak do toho nepujdeš.V případě problémů třeba vadný přijímač výpověd atd.Tady nebreč. :(

koax
Registrace: 2/2008

Ještě jsem zapomněl až budeš házet kartu do koše ČS link zavolej mi za babku ji koupim.605803809 Předem dík.

koax
Registrace: 2/2008

Tak Vám tady všem děkuju pěkně !

Na svůj dotaz jsem se vlastně nic nedozvěděl.

bogdan
Registrace: 10/2010

2bogdan: To je provokace? Jedna nabídka za 18, druhá bez dvou za 20... Vyjímkou jsou pouze programy, které CSlink nefinancuje a platí si je provozopvatelé např. ČT a Prima... V tom má Digi nevýhodu, platí si vše a také to podle toho vypadá... CSlink má výhodu v možnosti vlastního přijímače a také umí poměrně dobře slibovat...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

RE: RE: Mám vyměnit DIGI za CS link-je to výho...

Jj dvě v HD z toho jednu si financuje ČT... Ovšem další jsou výhledově slíbené... R^ :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

Dle vkusu kazdeho soudruha/soudruzky a opet podle polohy kopyt.Je mozno si ponechat obe nabidky - instalovat druhou parabolu,nebo kvalitni multifokalni parabolu pro dane pozice.
Pro lepsi kvalitu tam jsou neplacene HD-cka CS LINK,pro placene programy DIGI TV ,kdyz se neco pose*e,jedes dale.Zaver: nic nemenit,ale naopak pridat!!!

hdpe
Registrace: 11/2007

Dojdi si k někomu , minimálně 2-3 lidí kdo má DIGI TV koukni na obraz . Někomu ta TV plazma-LCD na DIGI TV jde dobře někomu kostičkuje záleží jaký krám a velikost TV má doma a pak se podle sebe rozhodni co je lepší. Programově určitě DIGI
TV je lepší .I když já mám Skylink i DIGI TV tak na plno programů koukám na DIGI TV. Jak někdo píše kýbl na zvracení je třeba někdy na obouch DIGI TV i Skylink poslední dobou více na SD programy.

standa111
Registrace: 11/2009

neexistuje dobry obraz z Digi na inom TV ako CRT.....

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra