Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Dualbox Hyundai

Ahojte,
mam od Digi TV dualbox Hyundai a uz asi 2 mesiace mi na niektorych kanaloch, napr. AXN CE, ci Boomerang zvykne zatunhut obraz aj zvuk. Vtedy musim prepnut na iny kanal(teda stroj ako taky nezatuhne)a po navrate nazpat na dotycny kanal je zasa vsetko OK. Ale skor ci neskor to znova urobi. Navyse na AXN CE este predtym zatuhnutim zvykne obraz niekolkokrat skocit (ako ked vam na PC pri pozerani AVI filmu obraz skoci, ked PC pracuje s HDD). Uz mi z Digi menili aj konvertor, ale nepomohlo. Ma niekto z vas, prosim, podobny problem s Dualboxom od Digi ? Btw., pokial viem, robi mi to iba na jednej karte. Vdaka. Len seriozne odpovede prosim bez rad typu Prejdi na Skylink a pod.

adman
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dualbox Hyundai

90 % poruch v Dualboxu má na svědomí odcházející zdroj. Mě taky dělal psí kusy. Po výměně dvou kondenzátorů opět slouží bez problémů. V servisu vyměnili zdarma a ihned (ale dělá to švárův spolužák ) :))) .

bobík
Registrace: 11/2004

Jakýkoliv přístroj od digi neschovávat do stěn,poliček atd.Vím to od kamaráda, měl taky hyundai dual a málem mu vyhořel byt.Tento přístroj neskutečně topí.

Fanyn
Registrace: 11/2007

ja som mal tiez pokazeny zdroj vadny kondenzator tiez to blblo len na druhej telke ale blblo to trochu inac ako tebe zacal skakat obraz nech ti skontroluju zdroj

PALO100
Registrace: 11/2009

este som zabudol na taku malickost pre tich neprajnikov Digi zasiel som stou chybou do jejich servysu a urobyli my opravu na pockanie asi40 minut som cakal zadarmo!!!

PALO100

My nejsme žádní neprajnici jenom konstatujeme pravdivé skutečnosti ze své praxe.Taky, když přijdu k zákaznikovi a vidím,že na satelitu na větracích otvorech má položené knihy, dvd atd.mu s klidem řeknu,že jestli chce vyhořet tak ať to tak necha.A může to být dream,vantage,hyundai popř. humax.???

Fanyn
Registrace: 11/2007

Vdaka pani za odpovede. Skusim do Digi zavolat a uvidime.
Pekny vecer. Btw. pristroj mam polozeny volne na stoliku a nicim nezakryty, ved nechcem vyhoriet ;)

adman

...u mňa zase hapruje zvuk na dualboxe výpadky cca. 5sek. Markíza , JoJ. Ja mám dualbox pre istotu na kánta nehreje sa tak odskúšané ,premerané /až neskutočne "chladný" / ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko

Dualbox Hyundai

díky adminovi se mi pomalu vysvětluje, proč mi po 14 dnech používání tohoto přijímače také zatuhne obraz a zvuk na digisportu. Digi jsem si pořizoval právě kvůli anglické PL a nelituji, neboť obraz je lepší než na Sport 1 ze skylinku a navíc mám eurosport 2 s bundesligou i novasportem. Dlouho mě odrazovali zprávy o Digi i na stránkách paraboly, ale všude se najde něco,co lze kritizovat...Kdyby digi vysílalo ještě v HD, tak by vytřelo zrak skylinku i ostatním. To je můj názor.

Jumi
Registrace: 7/2006

Patko ak tu budeš chcem sa ťa prosím spýtať čo je to tá kánta ja mám Hyundai tiež sa mi prehrieva a či sa dá ta kánta niekde kúpiť alebo vyrobiť doma alebo respektívne čo to je . vďaka za skorú odpoveď.

Sk Jano
Registrace: 6/2008

já mám Humax II a III Partner box mám ho zapnutý 365 dní v jednom kuse a v pohodě nic se neděje bez poruchy

standa111

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra