Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

SEŘAZENÍ TV KANÁLŮ

Na nový přijímač DI-WAY T 2200 jsem naskenoval muxy a programy jsem následně seřadil podle své potřeby. U programů však zůstalo původní číslo (jako po naskenování). Nemohu tedy ovladačem používat zvolené pořadí číslicemi - stále se zobrazují původní kanály. Funguje pouze volba kurzorem. Lze tento problém nějak vyřešit? Děkuji!

son
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SEŘAZENÍ TV KANÁLŮ

Zkus Olmi sat, dá se tam stáhnout manuál - sice pro 2300 i 2301, možná se Ti to podle toho povede.

CES

Zkus tovarni reset a znovu scan.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

A nemáš to seřazené v "oblíbených" nebo "favoritních" či jak to máš označené ? Tam je to normální, že zůstane původní číslo.

Tondach
Registrace: 3/2004

To číslování se dá vypnout obvykle v menu. Konkrétně tvůj přístroj neznám, ale nedělám si iluze, že každý má jinou konstrukci. Projdi si menu a až narazíš na něco, co má možnost on - off, tak to postupně zkoušej, jestli se to číslování nevypne.

Hujer
Registrace: 4/2004

Udelej to tovarko a mas pokoj. Je to v menu/nastroje/nahrat tovarni nastaveni a pak to naskenuj znova a bude se to chovat tak jak ma.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

SEŘAZENÍ TV KANÁLŮ

Skusím to zresetovat.Zatím děkuji za reakce

son

SEŘAZENÍ TV KANÁLŮ

Tak jsem dal obnovení továrního nastavení, proskenoval a je to jak přes kopírák. No těch 11 programů budeme zvládat tlačítky nahoru-dolů.

son

A když všechny programy smažeš a necháš jen jeden (kterýkoliv), číslo se mu taky nezmění?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

SEŘAZENÍ TV KANÁLŮ

Tak už jem to úspěšně přesunul.Ono to jde ,ale mě to zpočátku zmátlo,přesoval jsem jeden program za druhým,ale je nutno po jednom a 2x OK,a ještě jednou potvrdit v okně ano-ne.Ještě jednou děkuji za vaši ochotu.

son

Vypnout LCN mod!

Pánové, žádné tovární nastavení a podobně. Tyto STB a některé podobné mají v nastavení položku LCN mod. Ten řadí naskenované kanály podle "logického čísla kanálu".
Zdá se, že ještě nikdo nepochopil přínos této funkce.

Vypnout! Pak bude řazení fungovat podle uživatele

Rara
Registrace: 9/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra