![]() |
|
SEŘAZENÍ TV KANÁLŮNa nový přijímač DI-WAY T 2200 jsem naskenoval muxy a programy jsem následně seřadil podle své potřeby. U programů však zůstalo původní číslo (jako po naskenování). Nemohu tedy ovladačem používat zvolené pořadí číslicemi - stále se zobrazují původní kanály. Funguje pouze volba kurzorem. Lze tento problém nějak vyřešit? Děkuji! |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: SEŘAZENÍ TV KANÁLŮZkus Olmi sat, dá se tam stáhnout manuál - sice pro 2300 i 2301, možná se Ti to podle toho povede. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: SEŘAZENÍ TV KANÁLŮZkus tovarni reset a znovu scan.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: SEŘAZENÍ TV KANÁLŮA nemáš to seřazené v "oblíbených" nebo "favoritních" či jak to máš označené ? Tam je to normální, že zůstane původní číslo. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: SEŘAZENÍ TV KANÁLŮTo číslování se dá vypnout obvykle v menu. Konkrétně tvůj přístroj neznám, ale nedělám si iluze, že každý má jinou konstrukci. Projdi si menu a až narazíš na něco, co má možnost on - off, tak to postupně zkoušej, jestli se to číslování nevypne. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: SEŘAZENÍ TV KANÁLŮUdelej to tovarko a mas pokoj. Je to v menu/nastroje/nahrat tovarni nastaveni a pak to naskenuj znova a bude se to chovat tak jak ma.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SEŘAZENÍ TV KANÁLŮSkusím to zresetovat.Zatím děkuji za reakce |
son
![]() |
|
SEŘAZENÍ TV KANÁLŮTak jsem dal obnovení továrního nastavení, proskenoval a je to jak přes kopírák. No těch 11 programů budeme zvládat tlačítky nahoru-dolů. |
son
![]() |
|
RE: SEŘAZENÍ TV KANÁLŮA když všechny programy smažeš a necháš jen jeden (kterýkoliv), číslo se mu taky nezmění?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
SEŘAZENÍ TV KANÁLŮTak už jem to úspěšně přesunul.Ono to jde ,ale mě to zpočátku zmátlo,přesoval jsem jeden program za druhým,ale je nutno po jednom a 2x OK,a ještě jednou potvrdit v okně ano-ne.Ještě jednou děkuji za vaši ochotu. |
son
![]() |
|
Vypnout LCN mod!Pánové, žádné tovární nastavení a podobně. Tyto STB a některé podobné mají v nastavení položku LCN mod. Ten řadí naskenované kanály podle "logického čísla kanálu".Zdá se, že ještě nikdo nepochopil přínos této funkce. Vypnout! Pak bude řazení fungovat podle uživatele |
Rara
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
![]() |