Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

ORF karta cryptoworks

nedavno som tu nieco postrehol ze sa menia karty. ja mam neregistrovanu orf kartu na ktoru na chalupe pozeram ATV,PLUS4. ale tento vikend mi uz vobec programy nenabehli, stale zakodovane. system Cryptoworks je teda uz off?

viliamko
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ORF karta cryptoworks

a preco by mal byt off ?? normalne slape

Fogovic
Registrace: 8/2010

možná ten rakušák dostal irdeto kartu a tu tvojí odpojili

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

a vysvetlis nam ktory rakusak dostal irdeto kartu ked uzivatel pise: "ja mam neregistrovanu orf kartu na ktoru..."

Fogovic

re :

Moje karta normálně jede,ale toto je nekonkrétní dotaz,takže nelze konkrétně odpovědět.Jinak jen tak obecně:žádná výměna zatím neprobíhá a do cryptoworks karet ORF nelze nic dopisovat,takže ani nechápu pojem "karta nebyla registrovaná"

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

viliamko: Asi nepíšeš celou historii. Když pošleš výpis oprávnění na kartě, bude ti to hned jasné.

Na kartě mohly fungovat programy ORF po určitou dobu a zápisy na programy ATV a PULS4 byly až do minulého víkendu. Takže buď musíš povolit zápisy na kartu a nebo vložit kartu do přijímače, který umí zapsat další oprávnění.
ALE PODMÍNKOU JE ZAREGISTROVANÁ KARTA !!!
Pokud kartu nemáš zaregistrovanou, tak vysílatel nemá důvod posílat další oprávnění na takovou kartu.

Nejlepší je najít nějakého známého rakušana a s ním se domluvit na registraci. Jinou cestu jak to očůrat neznám.

colombo
Registrace: 1/2006

@lubbik

toto si myslel naozaj vazne ?? citujem: "cryptoworks karet ORF nelze nic dopisovat"
pokial viem orf tak isto ako skylink ma karty 3v47 ....

Fogovic

ty voIe on tam fakticky píše neregistrovaná :laughing: to je komik

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

re :

tak jsem se zase něco dozvěděl...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

takze idem reagovat :
moja orf karta nieje registrovana. to je fakt. ORF programy sli na nu prvych 30 dni .ved to je nam jasne, kedze sa mi nepodarilo pred dvoma rokmi ked som ju zakupil zohnat nikoho v rakusku na registraciu, vykaslal som sa nato. ale na takto neregistrovanu kartu sli ATV,PULS4 nadalej . myslel som ze na stalo, respektive dokial budu existovat tie kanaly,alebo ta sluzba. Po dvoch rokoch tento vikend karta prestala ATV a PULS4 fungovat. Nevedel som ze aj tieto dva kanale maju nejaku dobu obmedzenia zapisov...
Takze nieje pravda ako si tu niektori myslite ze ak kartu nezaregistrujete tak ju mozte po 30 dnoch vyhodit..prestanu ist len ORF ale ten zvysok ide, respektive mne isiel 2 roky. Karta je stale v tom istom prijimaci a to Ferguson 7600. Tak neviem ze ked vtedy zapisy dosli preco by teraz prijimac zapisy nepustil

viliamko

viliamko

Ano, je to jak píšeš, u známého tomu bylo taky tak. ;)

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak

Kibicak

a teda tiez mu sli atv,puls4 dva roky a potom off? mozem teda kartu definitivne vyhodit ?

viliamko

viliamko

vyhodit ne, vlozis ji do obalky a posles na moji adresu :-) zkontaktujeme se uz bokem :-D
kdybys rekl, o vikendu jsem byl v BA... jsem se mohl stavit na Galvaniho ;)

davidkriz
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra