![]() |
|
Mascom MC 1101Cr pomalé reakceDobrý den,chci se zeptat,koupil jsem si tento přijímač a reakce se mi zdají být dost pomalé,např. zmáčknu menu a prodleva je asi 2 sekundy než naskočí,mám ještě Mascoma MC 1100 cr a tam jsou reakce bleskové,díky |
nicon
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Mascom MC 1101Cr pomalé reakceJa mám Mascom 1110crci a potreboval by som niečo od teba,nemáš náhodou flash dump do tohto môjho prijímača??? Je to 2Mb súbor....díkNikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: Mascom MC 1101Cr pomalé reakcehttp://www.mascom.cz/sat/_Sat_centr_help.htm tady to někde možná najdešZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: Mascom MC 1101Cr pomalé reakceChalani potrebujem dump ,nie soft.... :-/Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
niconVytáhni zapnutý přijímač z el.Vyčkej alespoň 5 vteřin poté opět zapni.(Znám takové,kteří ihned zastrčí opět do el.Tomu se říká elektrošok.Kondenzátory a zdroje přijímače to mají strašně rády).Bud jsi přesouval stanice v přijímači a po uložení, jsi jej neresetoval,nebo již máš xxx naskenovaných stanice na hranici paměti přijímače.:8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Mascom MC 1101Cr pomalé reakcebohužel,koupil jsem přístroj dnes,má předinstalované programy,takže jsem jen zapnul a nic jsem nedělal,vše naběhlo,ale je to nějaké pomalé,mc 1100 reagovala jako blesk,zkoušel jsem i tovární nastavení,ale stejně nic,jedině kdy reaguje rychleji,když nemám naladěnou parabolu,tzn jsem parabolou třeba na 23,5 a přepinám programy na 19,2,pak menu atd. reaguje svižněji |
nicon
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
![]() |