Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Libery karta v predaji

tu sa uz ponuka: http://www.makadi.to/index.php?osCsid=8278b9vlectf3q43d11qnl6k31

mercedes77
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Libery karta v predaji

už jsem ho odhlásil (smích) to je ten prokletej SID. já na to taky mám tendenci zapomínat :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

teď je tam zase přihlášenej někdo jinej :laughing: to nevím vůbec jak je možný. velice neprofesionální web

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

kym nikto nevidel funkcnu kartu, je zbytocne tomu venovat pozornost. Podobnych pokusov tu uz bolo xy ...

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

prý už některý tyhle karty běží na sharing serverech (s plně funkční PPV nabídkou). ale nikdo neví co je to přesně za karty, to je jenom taková domněnka

vortimond

Ni z toho nebude. :8)

fsat

Ale nezlobil bych se kdyby to byla pravda. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

tieto karty maju vyhodu oproti sharingu hlavne v ppv. pamatam na casy, ked som sa tesil na stvrtky, ake nabehnu novinky na taquillach ;)

dalko
Registrace: 11/2006

re - pat

Tak takovou idiotinu jsem ještě neslyšel,smůla,že jsem to četl až nyní.A ty jak vytáhneš kartu,nebo vypneš Emu,nebo elektřinu atd.... se díváš na co?? :fuming: :fuming: Spíš je problém,že jsi vedle ;P

misut
Registrace: 5/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra