Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield TF 7700hsci - problém s AV výstupem

Zdravím,
chtěl sem se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s tímo dvbs receiverem. Mám ho již delší dobu, ale při propojení optikou s AVR mi byl vždy detekován jen stereo signál. Zkoušel sem to řešit a dovozce mi řekl ať upgraduju firmware. Po aktualizaci se mi v menu AV výstupu změnila položka PCM/Bitstream na PCM a Dolby digital. Čekal sem, že se problém vyřeší, ael když to nyní zkouším na Delux music, u kterého můj kamarád tvrdí, že vysílají nonstop 5.1, tak mi na Topfieldu nenaskočí stejně logo AC-3, kterého sem si občas všim i před upgradem. Neví někdo co s tím? Díky za podmětné reakce. R^

scream
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Logo

tam třeba není,ale jde hlavně o to co tomu říká připojený zesilovač. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Skus zvolit spravnu zvukovu stopu...

Deluxe Music vysliela DD5.1 aj stereo...mne na receiveri Yamaha RX-V350 funguje DD5.1 z TF 7700 HSCI v pohode - napr. Discovery HD, Deluxe Music,atd... problem je len, ze po nejakom case zvuk cez optiku vypadne, pomoze az prepnutie kanalu...

lianaboy
Registrace: 10/2008

RE: Topfield TF 7700hsci - problém s AV výstup...

lianaboy: No kamarádovi s HD receiverem Humax taky u Deluxe music detekuje AVR Sony DD 5.1. Myslel sem si jestli to cešlou dobu není mým AVR a tak sem ho vzal k němu a u něj mi to taky normálně funguje, takže to musí být Topfieldem. Spíš to ale vidím na nějaké nastavení. není možné, že se musí nějak přepnout zvuková stopa? Určitě s 5.1 vysílají i stereo stopu. není to tak? Nebo nenapadá někoho něco? Díky

scream
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra