![]() |
|
Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napájeníPo připojení stojanu s elektronikou k napájení vypínačem na liště(jsem šetřílek) přejde HD přijímač automaticky do stavuzapnuto.Je možno tento proces bloknout pouze na pohotovostní stav? Poraďte mi, prosím, děkuji. |
suza
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...tato elektronika není stavěná na zapínání přímo ze sítě,ušetříš za elektřinu a ještě víc dáš po nějaké době za opravu,jsem opravář a jsem rád za tyto šetřílky,jen tak dálPS nejvíce práce mám po dovolených,to i nešetřílci vypli elektroniku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Zapnutie Vantage 1100s po pripojení k napájaniupierpetr,tak toto nemôže byť pravda. Prepáč, ale väčšiu nerozumnosť som už dávno nepočul. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
emo53že něco nevíš ještě neznamená,že jsi hloupý,člověk se učí celý život |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...Najhorsie, co clovek moze urobit, je vypinat elektroniku tym priblblym cervenym tlacitkom na rozdvojkach. Kazdy si to moze odskusat sam. Zapojit PC na taku rozdvojku a parkrat zapnut vypnut. Po nejakom case odide zakladna doska pripadne HDD.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...Hodne je na tom pravdy,čo napísal pierrepetr,aj žiarovka vždy skončí svoj život pri zapínaní.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasono s tou žárovkou to je špatný příklad,ona by odešla i kdyby se nechala svítit ,jenže kdo ji nechá svítit třeba měsíc v kuse |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...JJ,ale najviac dostáva zabrať pi zapínaní.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...trošku by se to dalo srovnat s autem,co mu dělá lépe?,startovat studený motor,nebo za tepla? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...Žárovce nejvíc vadí lustrové stínidlo - když bude na EVU, tak dudete koukat. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
suzaprijimace Vantage startuji do zapnuteho stavu, tzn. neprepnou se po vypadku elektriny a naslednem spusteni do Standby |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...Jo, ale zapomínáte na ty, kteří vypínají elektroniku z důvodu možného požáru, což je docela realistické, když si uvědomíte, jak lajdácky jsou dnes vyráděné zdroje :((( |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: milanm a ostatníDíky za objasnění startu u Vantage, zařídím se podle vašichpoznatků |
suza
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...však jenom blb s tim bude cvakat jak vsteklej.Jednou vypnu,za nejakej čas opěj zapnu,nikdy sem s tim nemel problem. |
Fikusak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Zapnutí Vantage 1100s po připojení k napáj...Přesně tak. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |