Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Satelitní přijímač v HD

Dobrý den koupil jsem si satelitní příjimač EVOLVE Apollo HD,ale má mizernou kvalitu obrazu může mi někdo doporučit příjímač,který má dobrou kvalitu obrazu?

Janek45
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Janek45

Každý pochválí to svoje. Ale VANTAGE s dobrým firmware nemá konkurenci.
Není až tak nutné brát 7100 nebo 8000 HD, ale bravůrně poslouží model 1100 S. Pokud není problém s penězi, tak potom 8000 HD dvoj-tuner s motorem např. SG 2100 zajistí nadstandartní možnosti.
Můj názor a tip.

antonin1
Registrace: 10/2007

RE: Satelitní přijímač v HD

Opensat 9700 třeba.

koax
Registrace: 2/2008

Pod Vantage se klidně podepíšu :)

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Já taky.Mám dva 7100S.Stáhl jsem si VantageMaker verze 2.1.3
a KeyEdit 1.0.8
Budu se s tím zatím seznamovat,ještě to moc neznám.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

ten Vantage HD 1100S by mi celkem vyhovoval i cenově jak je rychlé načitání programu?a obraz je vpořádku?

Janek45

i když tady je celkem levnej VANTAGE HD 7100 S http://infinito.inshop.cz/inshop/vantage-hd/vantage-hd-7100-s-hdtv-prijimac-eth-pvr-2xci-2x-ctecka.html

Janek45

Co znamená mizerná kvalita obrazu? Jaké HD to umí? Jaký je zobrazovač? Jaký je kabel? Pokud toto neuvedete, nikdo neví, na co se vlastně ptáte.

skydedek
Registrace: 8/2010

Pod Vantage sa tiež kľudne podpisujem!!!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

skydedek: nevím nevyznám se v tom najděte si o tom přehravači popis zapojil jsme ho pres scart i pres HDMI kvalita byla o poznání slabší než u mého starého přijímače Topfield TF6000

Janek45

Zde máš pipis.Dá se sehnat levněji
http://www.tvdigitalne.cz/vantage-hd-7100-s.html

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Pod Comag SL90(100)HD/PVR se také mohu podepsat R^

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

Janek45

najprv treba nastavit zobrazovat (televizor)
ak pozerate najma na SD kanaly, moznotreba vyskusat, ci downscaling lepsie zvlada Tv, alebo EVOLVE

1) ak mate full HD TV a pustate do neho SD upscalovane do 1080 tak s panom bohom
2) dalsim dovodom katastrofalneho obrazu moze byt, ze jednoducho vas TV je smejd, zvacsa lacne LCD, alebo neznackova plazma podivneho povodu kupena v Lidli (mal som tu cest vidiet napriklad LCD sencor, ale aj ovela honosnejsie znacky s katastrofalnym stvorcekujucim obrazom aj pri kvalitnom nevypadavajucom signale)

losparabo
Registrace: 2/2007

zapojil jsme ho pres scart i pres HDMI

pokud si popojil sat s tv SCARTEM a současně HDMI
tak zřejmě stále koukáš přes scart a proto ta špatná kvalita
tv se automaticky přepíná do scart

ready
Registrace: 3/2009

Janek je Janek.

Fikusak
Registrace: 7/2007

mám televizor LG 42LD450 satelitní přjímač jsem zkoušel zapojit přes scart i HDMI přes scart to bylo lepší upravoval jsem i nastavení obrazu z 1080i na ty další číslice rozdíl velkej nebyl
vratil jsme zpátky svuj starý satelitní přijímač a je to dobrý ted musím koupit nějáký kvalitní hd satelitní přjimač

Janek45

Janek45:zkuste se přihlásit pod nickem tupoun39 a možná se zase pár lidí nachytá.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

lz405 tak s takovou arogancí bych nečekal že se setkám doufám že až bude potřebovat pomoct vy že vám nikdo nepomůže

Janek45

RE:Satelitni príjmač v HD

Janek 45,máš pravdu tomu ktorý sa skrýva pod Iz45 už ani svätená voda nepomôže.A k sat.príjmaču ak chceš dobrý a nie drahý pozri sa na Edision Argus mini.Ja mám VIP ale mini je rovnako dobrý.

Trnava
Registrace: 5/2009

Janek45

tenhle kousek jsem měl asi týden doma a obraz byl naprosto normální, takže nevím jak si přišel na ten horší obraz, nebo přez co na to koukáš a s čím to srovnáváš... :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Kvalita obrazu

Přijímáme digitální signál low end hnus na citlivé zobrazovače. S tím se nedá dělat vůbec nic, i kdybychom se rozkrájeli. Jestli je lepší plazma nebo LCD-diskuze nemá smysl. Snad se to v brzké budoucnosti zlepší , pevně v to věřím. Nejlepší kombinace pro dnešek by snad byla technologie velkých obrazovek CRT + analogový nebo kvalitní DVB-T (navýšení dat.toku). To se ovšem nestane.

francjin
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra