![]() |
|
AZBOX HD Premium-nefunkční YoutubeYoutube normálně naběhne, ale pokud chci něco otevřít, tak se vždy objeví nápis -zde nejsou žádná videa. Dřív mi to fungovalo v pohodě, připojení mám v pořádku. Poraďte prosím. |
gyrrus
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: AZBOX HD Premium-nefunkční YoutubeA není to od té doby, co se u youtube zmenil majitel a s nim i formaty videí ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
mne ideprave som to skusal a mne to funguje. mam posledny fw. pripojeny som cez kabel pretoze wifi ma akosi neposluchal.poradit ti sice neviem ale tu mozno ano http://forum.satdigitalne.cz/viewforum.php?f=185 |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: AZBOX HD Premium-nefunkční YoutubeJakou máš verzi firmware? S 0.9.5020 mi youtube funguje.VU+ & OpenATV
|
asconn
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
3877Mám verzi 3877, ale jde o to, že dříve mi to na tomto fw šlo a teď ne |
gyrrus
![]() |
|
RE: AZBOX HD Premium-nefunkční YoutubeVčera není dnes a zítra není včera.Jak již psal kolega nahoře.S verzi 3877 ti Youtube nepojede.nahod poslední Fw 0.9.5020 Tuším,že v 3877 by ti nepomohla ani úprava uživatele vispera. :-/ Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: AZBOX HD Premium-nefunkční YoutubeMálem bych zapoměl ukončit vlákno. Skutečně stačilo dát novější verzi fw. V mém případě 5020. Díky všem za rady. Jsem vždy potěšen, když je problém vyřešen a poslouží i dalším uživatelům. |
gyrrus
![]() |
|
![]() |