Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

AZBox HD Premium - sekání obrazu a zvuku

Poraďte někdo. Především na Primě mi dochází k zastavení obrazu a zvuku, třeba každé 2 minuty. Fw má 5020 a je jedno jestli kartu Skylink nebo CS link. Dokonce se mi zdá že u fw 5020 je to horší než u předchozích verzí. Pluginy žádné nemám, ani nevím k čemu jsou :-)Dík.

gyrrus
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AZBox HD Premium - sekání obrazu a zvuku

vies co, ked som mal skylink kartu, tiez mi sem-tam sekala na disney channel. odkedy mam cslink, tak neseka (avsak nejde mi par programov - cinemax, esp2, csfilm a retro).
Davas to priamo do citacky alebo cez modul? Lebo ked som to skusal cez modul diablo 2.3, tak to bolo este horsie - vraj nespolupracuje dobre s azboxami. inak ani ja neviem, aka bola pricina toho sekania

dalko
Registrace: 11/2006

Dávám to přímo do slotu v AZBoxu.

gyrrus

Pluginy nemáš, nevíš na co jsou... Když dáváš kartu přímo do slotu, tak musíš mít openxcas a v něm newcs+mgcamd nebo multicas. Tak co tam máš?

visper
Registrace: 5/2008

Mám multicas.

gyrrus

Pokud to není ICE karta, tak dej newcs+mgcamd a bude klid. Pokud to je ICE, tak ti asi nezbyde než zkusit jinou verzi Multicas.

visper

Karta ICE to není, ale s těmi newcs a mgcamd ti bohužel nerozumím. Neměl jsem je ani stažené. Teď jsem stáhnul mgcamd v 1.35, ale nevím co dál. Musel bych znát postup krok za krokem.

gyrrus

Stáhni si 1.35a, ten umí i Bulsat. Nainstaluješ, aktivuješ, Multicas deaktivuješ. Newcs si stáhni verzi full.

visper

Tak se omlouvám, myslím že mám kartu ICE, protože mi to funguje jen přes MultiCAS. Myslíš Vispere, že mám zkusit jinou verzi, popřípadě kde stáhnu? Nyní mám verzi 1.62E-C05.

gyrrus

Pokud je to ICE karta, doporučuji zakoupit modul nebo počkat na funkční čtečku v Enigmě 2 pro Azbox, která je právě ve vývoji. Cslink karta ale jede v kombinaci s newcs a mgcamd úplně bez problémů, sám ji takto používám.

bobík
Registrace: 11/2004

Když použiji CSlink a v OPENXCAS nastavím v prioritách na 1.místo newcs, pak mgcamd a poslední multicas, tak mi programy vůbec nenaběhnou. Nevím co dělám špatně.
Když jsem odinstaloval multicas, tak mi také nic nejde, takže si myslím, že to je v té verzi multicasu či co??

gyrrus

gyrrus: najjednoduchcie riesenie ... kup si modul /cca 30-40EUR/ ...

MultiCas je pohroma pre nase karty, NewCs & MgCamd uz prednastaveny najdes na forum.satdigitalne.cz, kde to uverejnil dempsey ... v tom ti karta CSlink pojde v uplnej pohode, bohuzial ICE nie ...

respektive ale to neriesi tvoj problem, pockaj na Enigmu2 pre Aztko...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

S ICE je to jak píše bobík. Pokud ti nejde CSlink, tak je něci špatně, pravděpodobně špatná verze newcs, ne každá umí obsluhovat čtečku. Potřebuješ verzi full.

visper

Asi opravdu počkám na E2.

gyrrus

newcs full do azboxu

chtěl jsem se ještě zeptat, ten newcs, který je možné stáhnout přes azbox z internetu (ofigo stránky) ten není full??? Já totiž jiný newcs neumím do boxu dostat. To se snad dělá nějak přes PC a to tedy neumím.

gyrrus

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra