![]() |
|
Budou další HD kanály na UPC Direct?V době přechodu UPC na Thor se hodně psalo o HD kanálech. Často byl zmiňován kanál Animal Planet HD. Rovněž by potěšil National Geographic Wild HD. V současné době je nabídka pro diváky, kteří nejsou skalní příznivci sportu a neovládají angličtinu "jak když bičem mrská" velice chabá! Rv |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?Je vubec v UPC Direct BBC HD a Rush HD?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?Rush HD je. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?Já mám Cyfrowy polsat až mi skončí 4 měsíční promo tak pořídím modul N a fičím dál. ;) A je tamAnimal Planet HD Nat Geo Wild HD Europe MTVN HD FilmBox HD /cz Eurosport HD /cz Eurosport 2 North-East HD /cz Discovery HD Showcase Polsat Sport HD Polsat HD Fox Life Polska HD FOX HD Cinemax Central Europe HD AXN Polska HD za pár korun a je co přepínat. R^ Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?To je hezké, že je má Polsat, ale to pro mou rodinku není. Já sice polsky rozumím dobře, odchován nočním kinem na Katowicích a na SS2 v PC jsem kdysi sledoval Cyfru+ cca rok, ale děcka už nerozumí ani slovensky. Anglicky se teprve učí a i moje znalosti angličtiny stačí také pouze na psaný text. |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
TO:aldaMám to přesně taky tak v plánu,jenom jsem nevěděl že je tam ESP 2,to mě nějak uniklo,tak to je super R^ ,ta nabídka je za ty peníze perfektní,zejména NG WILD HD a Animal planetHD patří k mým nejoblíbenějším.Myslím že je lepší si tohle ofiko předplatit než honit náplně do zebracard.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?pre mna je jedine plus na tej cyfre MTVN HD...a to je velice malo...filmbox hd a eurosport hd ma skylink...eurosport 2 v sd tiez...a o ostatne programy v anglickom ci dokonca polskom jazyku ma nezaujimaju Rv |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?MTV HD to je tragedie ani moje děti dospívající a mutující na to nekoukají.Škoda místa.K čemu je potřeba knourající muziku v HD ??? Ale chápu někdo má rád holky a někdo vdolky.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?MTVN HD je super jenom muzika žádné trapné reality šou.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?Jasně to chápu ale muziku stačí poslouchat "uchem"...jen zvuk co slyším..Myslím že koukat na to od rána do večera...a ještě v HD snad ani nejde a není třeba Prostě hudba se bez obrazu v HD obejde.. Ale krásný dokumentární film nebo cestopisná a naučná reportáž těžko.. Ale zase je to jen muj názor a nevím kolik je divákum MTV HD roků..pokud 13 až 15 tak pak je to ok. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
patNa kvalitní koncert v HD je taky pěkné pokoukání. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?pat, tak to by potom mali rovno zakazat hudobne tv, ved ide o hudbu a na to staci radio. na co obraz? no nie? :laughing: |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
pat ma pravduTo radsej audio v pcm,a video mi staci aj 1/4 pal.Video u kvalitnej hudby mam iba ako doplnok,na ktory obcas mrknem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?No UPC pri prechode na Thor porobilo zasadne zmeny v ponuke, maslubovalo co mohlo aby ludia prezili sok z pretacania parabol a uz ich zakaznik zase na par rokov nezaujima, tak to bolo doteraz na Astre, neni dovod verit ze tui to bude inak! Aj tak UPC na Thore prekonalo mnohe ocakavania uz len tym ze pridali STV2 a STV3, ktore dovtedy boli pre nich nemozne vybavit :) |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?Dnes jsem volal na infolinku kvůli změně programový nabídky a optal se na přidání nových HD kanálů.Paní nebo slečna byla ůplně mino nevěděla nic radši mě přepojila na technickou podporu tam pán sice potvrdil přidání ,ale konkrétní nebyl ani kdy a co by mělo upc přidat.Jen ještě tvrdil , že vedou jednání o zařazení digisportu. |
jardah
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Budou další HD kanály na UPC Direct?Vida i tak lze odbýt dotěravce. :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |