![]() |
|
Showbox S300 a karta Skylink ICEVcera mi nekdo prinesl svuj Showbox S300 s nerozbalenou novou kartou Skylink ICE, jestli bych mu naladil a srovnal kanaly. Po prehrani fw, ktery "by mel byt" pro tuto kartu se po zhruba 10 vterinach obraz zastavi, prijimac zacne piskat a kodovane kanaly nejdou az do vypnuti ze site a zapnuti, opakuje se stale dokola. Ma nekdo podobnou zkusenost s poslednim firmwarem a ICE kartou nebo je to konkretnim kusem Showboxu? Po cca hodinovem boji i s ruznymi dalsimi fw jsem to vzdal a vymenil dotycnemu kartu za CS Link, ktera slape naprosto OK. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEReklamace u Skylinku a "vomlať jim to vo hlavu"... RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Reklamace u Skylinkunepomůže. Raději ať tam dá tu CS, nebo sežene starou Crypto Skylink a dívá se dokud to jde. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEsh0wbox a ice sa nemaju v laske,necel by som :sly:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEale ide to, len treba trochu trpezlivosti. Treba dat novy sw (pisal ze ho ma) a treba zapnut (neviem preco) Emulaciu a az potom zacne ICE karta chodit normale, ale chodi. Samozrejme, treba dat pozor na to ci je nastaveny cryptoworks pre citacku a ci supovolene zapisy. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEMimochodom reklamacia u Skylinku by stejne dopadla otazkou ci ma kartu v module alebo UNI citacke. Ak povie ze v UNI, tak sa s nim viac bavit o tom ani nebudu a poslu ho kupit si "nepiratsky" box, ako Glysnik rad oznacuje podobne prijimace. UNI citacky treba chapat nieco ako bonus, nie nieco v com musia zakonite vsetky karty behat! |
Billysk
![]() |
|
Billyskto vse bylo provedeno co pises, nejsem trotl a za tu hodku bylo odzkousene vse a nemam cas ani chut mit vetsi trpelivost s nekterymi prijimaci nez je zdravo ;). neni treba to resit, jen jsem chtel vedet jestli ma nekdo podobnou zkusenost s timhle prijimacem a ICE kartou, reklamace karty je samozrejme nesmysl a karta byla OK - dnes uz slape v Tofield SBI-2050 ;) |
milanm
![]() |
|
milanmJak říkám - sehnat starou kartu Skylink a ještě je naděje s využitím schopností Showboxu vrátit si investici ;) |
gaston
![]() |
|
gastonjo, tak nejak ... |
milanm
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEpri novom nahratí FV treba dat tovarne nastavenie a potom natiahnut aj seting.Niekto tu píše sprostosti,pretože posledny FW s kartou ice v showboxe spolupracuje dobre a nie su žiadne problemi,robil som ich niekolko |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEpolki: No nevim, tovarni nastaveni delam u kazdeho prijimace po nahrani novejsiho firmware tak nejak uz automaticky. fw jsem zkousel z openboxfora a sapra, settingy jsem nikde nestahoval, ladil jsem kanaly rucne. neverim, ze je nutne natahovat nejaky pripraveny setting, to na to vliv nema. tak treba to je ten jeden konkretni prijimac a ostatni jsou OK, v podstate je mi to fuk a ten "stroj" nebyl ani ode mne, spis mne jen zajimalo jake jsou s tim zkusenosti |
milanm
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICES posledním fw ze Sapra chodí S300 a S301 s ICE bez problémů. Problém bude někde jinde. Na Skylink ani nevolej, tam si podřezávají větev sami pod sebou, protože každému kdo tam zavolá hned řeknou, že nemá originální Cryptoworks a že je to tudíž nezajímá a není to jejich problém... Proč ovšem mají v poslední době problémy i přijímače se starou kartou TT, které dlouhá léta, t.j. až do 10/2010 fungovaly vždy OK, na to odpověď nemají... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICETak tak, to ze to nevies spravit predsa nemozes hodit na box a tvrdit tu ze taky prijimac je k nicomu. Ano, neni ti ziadny superbox (ja ho ani nemam, ale par som ich tiez uz urobil a ICE funguje ako ma), ale robit im antireklamu len preto ze to nevieme nastavit je smiesne. Predsa nebudem tvrdit ze BMW auta su sroty a nestoja za nic, len preto, ze tam 10 rokov nevymenim a nedolejem olej a zadre sa mu motor! Mozem tu pytat o radu, ale radsej nenadavajte na nieco, ked problem stoji pre boxom! |
Billysk
![]() |
|
wwwewwwe není kompatibilní s Showboxyten je kompatibilní s Opens-šroty ... ICE jede v poho s posledním V24 .... Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICElubos3nec: dik za info, ale fakt to ani s tim poslednim neslapalo, je tedy mozne ze je neco jine na konkretnim kusu? proc to piskani? a proc to nedelalo s CS Link kartou a chovalo se to naprosto korektne? obe karty byly nove ...Billysk: no myslim, ze jsem to napsal dost jasne, takze nechapu ten posledni prispevek a podsouvani neceho co jsem nenapsal :bigeyes: |
milanm
![]() |
|
lubos3nec:))) opensrot dokaze toho viac ako twoj show(nevhodné slovo)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEshow.z.mr.dAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEVím o několika showboxech S300 (cca 20 kusu) s posledním FW z 10.5.2010 a kartou ICE všechno funguj bez problému. Ti co mají problemy mají malé zkušenosti a neumí si poradit. |
056152
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
KuriozitaA ja mam takovou kuriozitu-dole v pravo mi naskakuje napis vitkovice ... plzeň ... každy den něco jiného a když to vypnu tak zas lišta zmizi.Zustava to jen na českych programech? |
radakrtek
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEshowbox je jeden z mala prijimacu, ktery funguje i po uplynuti 2 lete zarucni doby, ale hlavne ma podporu !!! |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Showbox S300 a karta Skylink ICEtak se z toho vyklubala nakonec preci jen vadna karta, neslapala ani v tom Topfieldu co jsem nahore psal, protoze dalsi zakaznik mi tvrdil ze je vse OK aniz by to mel zprovozneny. chovala se stejne a ani ne do pul minuty se zaseknul obraz a vypadly kodovane kanaly. dik vsem alespon za info pro priste, ze showboxy to zvladaji OK R^ |
milanm
![]() |
|
milanmTo znamená jediné - že jsi ji poškodil v té hnusné pirátské čtečce Showboxu (takhle nějak bych viděl odpověď Skylinku, kdybys jim to přiznal) :laughing: :laughing: :laughing: |
gaston
![]() |
|
![]() |