Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV Samsung so satelitným tunerom pomóóc :-(

Zdravim, dnes som bol montovat sat a zakaznik mal TV s dvb-s tunerom. Myslel som si ze to nebude problem :) ..kedze panasonic a aj sony som uz nastavoval, no opak bol pravdou.
signal v kably je OK, externy prijimac bezi bez problemov, no TV ani naznak signalu, skusal som TP skylinku manualne aj automaticky preladit no nenajde nič. prešiel som vseetky nastavenia a aj uzemia som menil na austriu a nemecko ale nemalo to vplyv... Je v tomto TV na to nejaka top secret finta ?? alebo je vadny tuner ?... co by ma ani neprekvapilo kedze bezne z piatich samsungov tri nejdu...

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Samsung so satelitným tunerom pomóóc :-...

samsung LE40C670 s motorom ide vsetko OK.

peso006
Registrace: 11/2009

ti moznosti ma suprove veru aj motor, diceqC prepinac...vsetko sa tam da ako v beznom prijimaci to sa mi pacilo, len to ze nejde... Cize si nemal problem ho naladit ? siel bez dakych brutalnych zasahov ? zmena FW a podobne...

Freedox

Já mám taktéž 40C670 a ladění naprosto v pohodě. Podle popisu máš parabolu asi nastavenu dobže, jen je třeba řádně nastavit satelitní systém v TV, tj. napájení LNB, DISEQ a pod. Na prní pokus se to taky tvářilo, že nic, je třeba vyzkoušet hlavně různá nastavení diseq.

jara
Registrace: 12/2005

Tady je o této TV celkem dobrá diskuze: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=23683

jara
Registrace: 12/2005

@jara

je tam privedeny len single lnb, bez diseq prepinaca, pekne napriamo. jj tie nastavenia lnb som prekontroloval a nikde chybu neviem najst :( ...presiel som snad uplne vsetko.

Freedox

Namontoval som 3x LE40C670, vsetko bez problemov. Karty skylink - modra , ICE IRDETO, gital vsetky OK. Diablo 2 moc hreje. Vsetko urobene podla manualu TV samsung..

peso006
Registrace: 11/2009

A přeměřil si napájení jestly ti s toho něco leze?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Taky sem ho dělal, bez potíží, ICE, žádné spešl nastavování si nepamatuji :)

kacenkin
Registrace: 1/2007

tak tady jsou samý borci..já jsem zakoupil externí satelit a mám pokoj..třeba vložení transpondéru jsem nezvládl

bortak
Registrace: 9/2007

Přiznám se, že jsem na to intuitivně u Samsungu bez návodu taky nepřišel a to je zásadně nečtu :)
Ale jde to, jen z hlavy si postup nepamatuji. Je tak těžké si to v tom návodu přečíst?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra