Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

12109

zdravim a chcu se zeptat ,kde muze byt problem ,,,kdyz zapnu sat reciver optex styx kappa a chci sledovat tuto 12109 frekvenci tak trva asi 1-2min nezli se ustali obraz nejdrive se seka jako bez signalu a postupne se pres kostickovani ustali a uz nepada ,myslim ze to muze byt lnb ale nejsem si jisty jine hd ktery vysilaj dvb-s slapou hned ale vsiml jsem si ze s tim dvb-s2 jsou tyto rozbehy obrazu vsude co jsem vypozoroval .lnb mam asi 2 -3 roky tehda sem kupoval nejaky typ inverta , dnesky premyslim o koupi Inverto BLACK Ultra - Singl HGLN 40 mm - 0,2 dB ,ale presto chci vedet jestli se stim nekdo shledal a kde by mohl byt problem ,diky za poznatky

fram
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 12109

Dobře nastavit parabolu a hlavně skew.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Špatně nastavená parabola s lnb. Zpracování signálu z této frekvence je na nastavení velmi citlivé...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Nejdřív zkus 12109 vymazat

a potom jí nascanuj znovu. Možná, že jsi nezaznamenal změnu
vysílání:
12109 H 27500 3/4 DVB-S2 8PSK
Některé přijímače se tváří, jako že se automaticky přenastavily, ale je to jenom zdání...

bob.r
Registrace: 1/2006

Měl jsem podobný problém s lnb quad. Na přijímači humax byl tento TP 12109 ok a na arivě obraz kostičkoval, takže jsem nejdřív lnb nepodezříval, ale nakonec jsem ho vyměnil a teď běží i ariva bez problémů.

hanz1
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra