Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Kupuje někdo sat. techniku z Ukrajiny/Ruska?

Díval jsem se na české stránky Openboxu (http://openbox.cz/dvb-s-satelitni-prijimace/902-OpenBox-S-7-HD-PVR-Black.html)
a uplne dole je odkaz na ukrajinský stránky výrobce.Objednává někdo něco z UA? Rusky umím. Ale potřebuji,jaký jste měli zkušenosti. Díky za odpovědi.

bob1954
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kupuje někdo sat. techniku z Ukrajiny/Rusk...

A proč...?Nějaký zvláštní důvod proč nekupovat u "nás"?Nebo jsi nějaký "kšeftmann"..?

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

a ked sa ti pokazi budes na ukrainu utekat stale ? :scared:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

wwwe

2roky to vydrží a pak zase přijde něco novýho :)))

bob1954

bob1954

když už tak surfuješ tak se nejdříve o tom něco počti , nemá podporu a lokalizaci pro nás , tzn nemáš tam češtinu , aby ti jelo EPG aspoň tak trochu , musíš použít Slovinské OSD ...
více najdeš na ab-forum

showboy
Registrace: 7/2008

Kamil_k4

nn,jde o to,že oni to vyrábí.Což mě překvapuje.A výrobce má vždycky levnější cenu,než prodejce na zahraničním trhu.Zajímaly by mě názory bratrů Slováku,ty mají Ukrajinu vedle.

bob1954

Takže kšeftmann.......Tobě jde tedy o nákupní cenu o pár stokorun???? Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4

Jeden kamos doniesol minule z Ukrajiny nejake Openboxy. Nie na kseft, pre seba a rodinu. Ta cena vraj bola uplne smiesna, pristroje mu udajne funguju. On sa k tomu postavil tak, ze ked sa pokazi, vyhodi ho do kosa. Tusim benzin by ho vysiel viac, nez ten receiver ist reklamovat. Teda lacne boxy by som tam kupil, ale drahsie radsej u nas a so zarukou.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Jinak východ Slovenska je "exotická" země....a co je dále to už není nutné komentovat.Zajeď se tam podívat.....nezapomeň na teplé oblečení,pitnou vodu a jídlo sebou.......
http://krovojta.rajce.idnes.cz/Ukrajina_2009/

Kamil_k4

LucaBrazza

právě o to mi jde.Něco levnějšího a v HD.Jeden známý si dovezl z Ukrajiny HD saták a prý ho vyšel na 2500kč i s UA kartou a 100cm parabolou.Nevím.Kde ten tvůj kámoš kupoval ten saták?(město)

bob1954

Kamil_k4

ale tak mě se východní Slovensko líbí.Na každým baráku 200cm parabola s táhlákem.A na Ukrajině jsem už taky byl-v Užgorodě a Mukačevě.Ale žádnej sat.shop jsem tam neviděl :(

bob1954

Já bych tam také žádný "obchod" nehledal....

Kamil_k4

bob

Ta cena, co uvadzas, moze byt. Kupoval to tusim na trhoch, ale ten STB bol original baleny, ziadny garazovy klon. Klasicky Openbox 820. Cena bola nejaka tretinova, co vtedy u nas.
Ako to je vsak dnes, neviem. Bolo to cca pred dvoma-troma rokmi.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

LucaBrazza

Jezdí tam ještě? Já bych nedoporučoval jezdit přes Užgorod,protože tam číhaj ty jejich super policajti a vymyšli si přestupky a v srpnu jsem tam zaplatil 2500kč za pokuty.Takže pozor na toto! Ale jinak je tam opravdu levně,než v EU :)

bob1954

zapomen na ukrajinu, prijimac koupis i u nas, pri dnesnich cenach a cinske kvalite se mimo hranice nevyplati kupovat temer nic ,nebot se ti vsechno urcite brzo posere.

rj45
Registrace: 6/2007

Kamil_k4

prohledl jsem fotky ta přiroda je super R^

miku

Zoberte si pasy a vyrazte na Ukrajinu a potom posudzujte! Tie ceny sú tam fakt polovične,benzin cca 15korun,tovar v obchodoch v pohode,mám odtial veci a makajú v pohode. Na trhu som kupoval DiSEqC 4x1,cca 2Eura maká v pohode,ked domaká je v koši.Inak pokutu som dostal tiež za ryclost 90 na 60tke a stálo ma to 100korún!Neváhajte a cestujte na UKR!

MMZILINA
Registrace: 1/2007

Ta priroda na fotkach je doslova "panenska". Co viem, teraz sa tam chodi na nakupy zimneho oblecenia a lyziarskej vystroje. Spickove zahranicne znackove veci (Atomic lyze) za polovicne a menej ceny. Tricka, bundy Adidas, Nike, podotykam, ze original vyrobky, tenisky...ale to uz sa vzdalujem od satelitnej techniky. Ked nieco zistim od znamych, napisem sem.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Lyžiari skúste sa pozriet na Bukovel.com.

MMZILINA
Registrace: 1/2007

to miku

Je tam krásně.."mimo civilizaci"...Byl tam spolužák ze třídy,bohužel mi to řekl,až se "vrátil"....Snad někdy příště....Jinak mojí "láskou" jsou "Dlouhé stráně a Mravenečník".Tam by se to "kempovalo" i se satelitem... R^

Kamil_k4

neviem ako je to teraz ale myslim ze podobne pred 3 rokmy na vianoce sa vo velkom predavali openboxi dopyt bol velky vsetci kupovali VO cena 2100sk,lenze velkoobchod,nebudem menovat,to kupil za 400sk vsetko to boli klony ktore sa este aj dnes predavaju,vela sa ich vratilo v ramci zaruky,aj dialkove odchadzaju.Myslim ze bob1954 ma pravdu treba pozerat na ine trhy lebo nase VO su vynikajuci obchodnici s dohodnutymi cenami,zoberme si len poliakov to co kupite VO u nas to MO v Polsku.

jarco
Registrace: 3/2010

RE:Kupuje nekdo sat.techniku z Ukrajiny/Rusk...

Pracoval som 2 roky v Prahe.Raz som doniesol litrovku ukr.vodky,nikto ju nechcel,že je to na-bílu hulku.Po dlhšom presvedčovani ju vypili,potom som musel doniesť na každy turnus aspon 2l.Z Ukr.mam ORTON-a,funguje už 2roky.Predtým som mal DIGI,teraz mam BULSAT.Inač,vo freeshope stoji 1l finskej vodky 9eur.

stamar
Registrace: 9/2007

Ukrajina

Mám vyše 70 rokov, a rozdelenie Československa ma bolelélo. No keď čítam príspevky bob1944 a Kamil_k4 som tomu rád. Bývam cca 9 km od hraničnbého prechodu na Ukrajinu (Veľké Slemence) a v rámci kondičky tam chodím pravidelne týždenne na bicykli. Už viacerým priateľom a súsedom som doniesol satelitnú techniku od serióznéhgo predajcu skoro za polovičnú cenu, v rámci občasných reklamácii mi vždy vymenili reklamovaný prístroj za nový! Nepozerajte na Ukrajinu okuliarmi s pred 20 či 30 rokov. V niektorých veciach sa aj my máme od nich čo učiť. A Kamilovi_k4 za poznámku, že východ slovenska je exotická krajina" som chcel odpovedať adekvátne, asi tam nikdy nebol. No zostávam i naďalej slušný, len mu želám aby ho Pán Boh večne o pohlavnú sviežosť pripraviť ráčil. To5 vsjo!

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

Hlavně pro brata Slováky

Kluci,já jsem z Vysočiny(moravská část) a na ukrajině jsem byl,ale jen 2dny.Kdo tam prosím Vás chodí,nebo jezdí.Mohli byste mi napsat,kolik tam stojí ta sat technika?Klidně to tam kupte a já vám to zaplatím dobře.Mám zkušenosti s Rakouskem a mohu říct že jsem kupoval KAONa a po půl roce začal blbnout zdroj.Reklamaci nechtěli Rakušáci uznat.A ten kaon byl levnější asi o 700kč než u nás v ČR.Byl jsem v Michalovcích na Slovensku v OKEY a měli tam sat.kompas za pouhých 100kč(v čr stojí ten samý 500kč)Tak jako kde je líp?Na západě nebo na východě?A prostě ta Slovenská krajina.Nádhera.A ukrajina to samý.Trochu byli drsný ty psi ve městách na ulici,ale koukněte se u nás po vesnicích.To samé.Tak kdo má cestu na Ukrajinu,at dá vědět a domluvíme se.Moc vás prosím kluci.

bob1954

Hlavně pro brata Slováky

muj e-mail je tomzautocontu@seznam.cz

bob1954

jarco kludne mozez menovat ten VO zeby p.Resetka?super obchodnik.Nuz ako sa hovori sikovnym patri svet.

coral
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra