![]() |
|
KAON KSF-270IR a karta SkylinkVložil jsem do sat. přijímače KAON KSF-270IR standartní kartu Skylink a na 23,5 st. Astra 3 chytím pouze ČT24 a u ostatních českých programů mi to píše: "Unknown Smartcard" (neznámá karta). A přitom jí mám aktivovanou a v jiném příjímači fungovala bez problému (proč to tedy teď píše jako neznámá karta?). Přitom programy jsem ladil podle frekvencí od Skylink (např. ČT1,ČT2 i ČT24 na kmitočtu 12525 MHz,polarizace V a symb. rychlost 27500,atd.) a jde mi pouze ČT24...Co s tím? Díky za radu |
Donic
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkSkús možno párkrát reštartovať,mne sa to tiež prihodilo, odvtedy ide bez problémov.Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkRestartovat - myslíš přijímač vypnout ze sítě a pak znovu zapojit? neboť vyndaval jsem a znovu zandaval kartu a to nepomohlo.. |
Donic
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkVyp a Zap do siete.Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkVypnul,zapnul so sítě, vyndal a zandal kartu a stále to stejné - Unknown Smartcard. Jde mi pouze ČT24 a Noe TV... |
Donic
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkVyhoď Skylink,vyhoď přijímač a pořiď si DIGI. Spolehlivé. |
bogdan
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkTo není ideální rada,nějaký fígl přece v tom budu a půjde to! |
Donic
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkDaj kartu opačne! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkTen prístroj Ti píše pravdu,že je to neznáma karta.Ten je vyrobený na ICE karty ,nie na štandard,veď je to IR.Daj mu ICE a pôjde všetko,čo má ísť.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkAle to taky tím nemůže být - to by snad nešel ani ten ČT24 ani Noe...Snad teď mě napadlo - zda nemůže být problém v tomto: používám do Kaonu původní kartu CryptoWorks a prijímač Kaon má originální IRDETO čtečku karet. Třeba to může být tím... |
Donic
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkTo bych si musel pořídit kartu Skylink VÝMĚNA za 600,- Kč,docela pakárna.. |
Donic
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkTak tím to opravdu je. Irdeto to CryptoWorks kartu nevezme. Řešení je karta Výměna. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkPřijímač je vybaven čtečkou irdeto takže bere pouze nové karty Skylink ICE ....hold budeš si jí muset vyměnit. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkTak jo,nedá se nic dělat,jsem rád že se na to přišlo,díky za rady |
Donic
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkVlastně ještě malý problémek...ale opravdu malý. Bohužel jsem dostal při koupi tohoto přijímače Kaon pouze návod v ang.,nikoliv v češtině (i když se domnívám,že by to mělo být automaticky v CZ). Naladil jsem si programy a chtěl bych u nich v editaci změnit číslo programu -např. z kanálu 183 na 1,z kanálu 155 na 3, a tak dále. Nemohu na to zatím přijít...Někdo mi říkal,že Kaon jsou o něco složitější,ale že na to nepřijdu..U Vantage to bylo v pohodě-vybral jsem kanál a dal přesunout na pozici jakou jsem chtěl.Ale tady to tak v menu vůbec není.Poradí mi někdo? |
Donic
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkPostupuj podle menu přijímače a musíš na to přijít.Návody k přijímačům nikdy nečtu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkTo máš pravdu ani ja.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkSkôr na to prídem sám,ako to zdlhavo hľadať v návode.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkAle jo,taky návody nečtu a snažím se na to přijít sám..Akorát u toho Vantage to bylo v pohodě,logické,přirozené a tady u Kaon na to nemůžu nějak přijít... |
Donic
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkMenu - editacia programov - cervenym zmen na premiestnit , tlacitkom OK si vyber programy ,ktore chces presunut a modrym ich presun dopredu - od pozicie 1 . Oni sa potom automaticky precisluju. Vystup z editacie je tlacidlom exit a potvrdenim zmien . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta Skylinkbogdan až je digi spolahlivy tak ty si slepy a už tu nepíš sprostosti ked tomu nerozumiueš |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: KAON KSF-270IR a karta SkylinkMěl jsem podobný problém, ale s jiným Kaonem a CS-linkem. Někdy nešly rozkodovat zakodované programy CT, Nova, Prima a pod., ale nezakodované se otevřely bez problému. Přišel jsem na to, že když přijímač vypnu (do stanby)a poslední sledovaný program byl zakodovaný, tak se to při příštím zapnutí bez problému rozkoduje, ale když jsem přijimač vypnul a poslední sledovaný program byl nezakodovaný(např.CT24), tak při příštím zapnutí se otevřely jen nezakodované programy, zakodované ani ťuk. Asi chyba software |
gray
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
![]() |