Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

CI modul

Dobrý den, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s CI modulem po vložení do LCD televize. Mám Panasonic Viera, má slot na CI modul. Také mám SD sat přijímač Humax, ale není to na HD programy. Proto se chci zeptat, jestli to jde, když tam dám CI modul a propojím to SD přijímačem na Skart kabel, jestli to půjde v HD? Díky

venca263
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CI modul

To si uhádol,že to nepôjde,lebo HD je rozlíšenie 1080i a SD teda cez scart len 576p takže NOU Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

To sa ti divím,že máš ku takému TV SD prijímač,kúp si nejaký HD stroj a máš po probléme.Odoborníkov čo ti poradia aký stroj je tu viac napr.hery,CES,vortimond(momentálne v black liste).

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Zaukimalo by ma, ci titi TV, co maju dvbS tuner a CI slot zvladaju aj diseqC prikazy, pripadne ci vedia poslat aj napajanie pre motor. Kto mate skusenost?
Vdaka !
:)))

Peep

@Peep

To že má televizor slot pro CAM modul ještě neznamená, že má DVB-S tuner!
Pokud ano, tak samozřejmě že umí ovládat motor nebo přepínač, stejně jako každý jiný sat receiver.

Martin79
Registrace: 7/2008

jen to nastavení stojí za starou bačkoru, kdo to ještě nevyskoušel, tak ať skusí ;P

netace
Registrace: 12/2008

Nejdříve jsem měl Humaxe 5500 CRCI na 7 družic a převáděl na analog. Po vyhoření televize po 19 letech jsem si koupil téŽ Panasonic se zabudovaným satelitem. Měl jse rezervní modul technisat a 4 volné LNB . Šlape to v HD kvalitě. Takže žádný HD přijímač, ale stačí jen mudul. Ale chtělo by to nějaký už na IRDETO. Dlouho jsem hledal, kam ho dát. Je to zezedu dole.

Oldřich
Registrace: 12/2005

@venca263

Kup si HD receiver a HDMI kabel.

Nenapsal jsi typ televizoru, nemá DVB-S/S2 tuner? Potom by samozřejmě stačilo koupit CAM s dekodérem a kartu použít s toho Humaxu.

Martin79
Registrace: 7/2008

RE: CI modu

jÁ jsem měl přepínač a v něm 4 družice. Nic jsem nenastavoval.Napřed si Panasonic našel 4 družice sám. Žádný diseqC příkazy jsem nedával. A pak proběhlo ladění samo. Opravdu jsem čuměl jako tele na nová vrata!

Oldřich

RE: CI modu

Televize je PANASONIC TX-L32V10E

Oldřich

RE-Peep

Všechny v současnosti prodávané TV s tunerem DVB-S+S2 umějí POUZE Diseq 1.0 to je 4xLNB.Žádný neumí příkazy Diseq 1.2 na motory.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Tuto meliete debyliny,ohľadne CI slotu,ten je tam na to, aby sa dalo sledovať Terestriálne vysielanie a Ten tuner je tiež na takéto sledovanie, ale v HD.On tam nemá zabudovaný STB.Takže nezavádzajte,ale dajte si tú námahu, niečo vyhľadať a potom o tomto TV niečo popísať.Ak chce sledovať niečo v HD,tak nech si kúpi riadny STB-Arivu 200-HD-PVR,aleboOpticum x403p-HD-PVR a pod.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

re vladoholu

riadny STB Arivu..............
HM ja pouzivam dreamboxy
CI slot v TV mozno pouzit aj na dvbS, poniektore TV ku prikladu samsung i panasonic uz maju aj dvbS2 tuner, takze som si neni isty, ci tu melu (nevhodné slovo)iny,
pytal som sa preto, ze mam netradicne nastavenie diseqC
na 15 LNB a 1 motor ( ktore mi na dreamoch slape jak vino )
TV s tunerom S2 som spekuloval len kvoli rodine a zjednodusenemu ovladaniu, ale aj tak dik vsetkym za namahu.
:)))

Peep

PRO Oldřich
já mám 1 rok tu samou TV PANASONIC TX-L32V10E s vestavěným satelitem a spokojenost velká , at si říkají zde co chtějí .Doufám , že máš nahraný nový SW na balíček HD programů.

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra