Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Problém - Brum

Konvertor Twin, jeden koax do sat.přijímače, z něho Scartem do LCD. Druhým koaxem s Fkem se stačí pouze dotknout šroubového konektoru u druhého sat. přijímače, který není v síti 230V, ale je Scartem propojen s druhou LCD / ta v síti je / a nastane silný brum. Pomůže v tomto Scart kabelu přerušení některých vodičů / zemí /, popř. kterých ?
Díky za reakce.

radek1
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@ Jira

Jenže v těch bankách se ten přídavný vodič připojuje na PEN sběrnici v rozvaděči!!!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

RE: Problém - Brum

Lepším scart kabelem nemůžeš nic pokazit...

Harnadek
Registrace: 6/2009

jediné bezpečné řešení je oddělovací trafo 220/220,je to ale drahé,nebo 2 paraboly a 2x singl

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierepetr,jedine riesenie je skontrolovat zemnu smycku,staci podotahovat vsetke spoje nulaka,proste ochranny vodic musi mat vsade rovnaky potencial a to zas drahe nie je ale istotne bezpecne

Duzu
Registrace: 7/2005

Enik, řečí moc, ale rada žádná! :)))

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

stov zemov to zas tak neprehanajte dnes su tev cele z plastu cize tam nehrozi as take nebespecie

jurki888
Registrace: 9/2010

jurki888

Tobe budu verit, ty budes mit jiste elektrotechnicke vzdelani! :D
Jak se tak divam na tvou znalost slovenciny, tak to bude stat za to :D

davidkriz
Registrace: 8/2009

to kuba

Dávám tu prostor takovým jako jsi Ty!!! Proč bych měl radit já, když můžeš poradit Ty? Já problémy se zemní smyčkou nemám. Řešení jsem si ale musel vymyslet sám. Je jednoduché a problém řeší naprosto dokonale. Je to ovšem moje know-how, a to si hodlám chránit. Jsem podnikatel, a za svoje vědomosti a umění si nechávám platit, jinak bych mohl jít žebrotou. Až si mě zákazník pozvě, že má problém se zemní smyčkou, tak mu ho vyřeším, a nechám si zaplatit. Tady mi nikdo ani nepoděkuje, a nejspíš jako Ty ještě vynadá. Dost na tom, že jsem jasně řekl, že řešení je jednoduché. Přemýšlet snad umí každý. Chytrých je tu zdá se dost a dost.

Enik

Enik

Potom se divím, že s takovou hlavou a orálním know-how se tady zahazuješ s povlem. Jak jsem napsal, mnoho řečí a prázdná stodola.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

to kuba

Člověk jako jsi Ty mě nemůže vyvést z rovnováhy, a už vůbec mě nemůže urazit. Evidentně chceš vyvolat hádku, a to se Ti nemůže podařit. Pokud se považuješ za póvl, tak je to čistě Tvoje věc, a co znamená orální know-how si nechám vysvětlit. Tebe prostě štve, že já vím co Ty nevíš. Tak si to aspoň přiznej.

Enik

Enik

:laughing: :laughing: :laughing: Zatím to ale vypadá tak, že ty ještě nevíš, že ty nevíš.Pokud si někdo neumí přeložit "orální know-how " tomu je zbytečné to vysvětlovat. Eniku, neboj, denně tyto problémy řeším a mohu tě ubezpečit, že úspěšně. Fakt problém nemám, já jen nepředvádím zbytečná orální cvičení. Na tento dotaz neodpovídám proto, protože neexistuje žádná univerzální jednoduchá odpověď. A kdo tvrdí něco jiného, jen ukazuje že nic neví.

kuba
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra