Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Předplacení u prodejce

Tento týden jsem si objednal Multi balíček u prodejce satelitní techniky. Je to pro mě asi ta nejvýhodnější varianta, zaplatím danou sumu a nikomu nic nepřeplácím např. poště nebo bance. Jen mě tak zajímalo jakou provizi z toho mají prodejci, kteří tuhle možnost nabízejí. Jako že jim z těch 250 Kč Slylink nechá 3 nebo 8%? Ať se pochlubí prodejci. Já to těm prodejcům satelitní techniky přeju. Jen bych fakt chtěl vědět kolik jim přispjěji, když to platím u nich. :)

Garrison
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Předplacení u prodejce

Méně, než je poplatek když to zaplatíš na poště. Je to jen služba pro zákazníky, nic víc.

J a
Registrace: 7/2005

jo ty predajcovia potom su odmenovani ako moj ujo dostal zadara zajazd za 50000 do tunisu ze predal najviac kariet upc :O :8)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Hloupá starost v době,kdy všude platíš za cokoli a ani se nad tím nepozastavíš.I kdyby za to měl,byl bych velkorysý,k někomu kdo ti opravdu poskytl službu. ;)

csman
Registrace: 8/2010

@wwwe

ty jsi fakt .......

J a
Registrace: 7/2005

re :

Beru to spíše jako službu lidem,něco málo z toho je.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Je z toho to samé co z Cs linku,jenže u Skylinku to jde super, kdežto Cs link s tím pro prodejce dělá drahoty a vymýšlí (nevhodné slovo)iny,tam se musejí používat jen jejich kupóny a jinak nic jiného nefunguje! :crying:
Také to máme jako službu navíc pro zákazníky spojenou zpravidla s nahráním nového firmware a nového settingu!
Čehož si p Glisník cení, na rozdíl od p.Kličky,kterému jsou prodejci-montážníci jaksi přítěží! Pak si honí trika na telemarketingu! Lovu zdar nadšenci :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Nechápu... prostě vezmu platební kartu a zaplatím.. platba je ZDARMA a OKAMŽITĚ .....

kacenkin
Registrace: 1/2007

to kacenkin:
No právě,zákazník tu možnost má a prodejce v servisním webu to má zakázané a musí používat jen kupóny! A když dobíjíte předplatné zákazníkům za cca 50.000,- měsíčně,tak je to pěkný opruz přes kupóny a provize je navíc jen za půlroční či roční dobití a to mají nový web! :fuming:
U Skylinku si pošlu třeba 50.000,- a vesele dobíjím bez problémů! Cs link nabízí placenou televizi,ale vedení nechce,aby jim to dobíjeli prodejci a montážníci :dead: !
Na tom dobíjení už pracují rok a nic kloudného nevypotí!
Ale telemarketing to jim jde,jen mi jaksi uniká,jak ta slečna naladí zákazníkům přístroje :laughing: !

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra