Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Časopis

Ahoj,poradíte mi nějakej dobrej časopis o satelitech?
Jedná se mi hlavně o nějakej dobrej přehled družic a frekvencí programů,abych věděl co je dobrý naladit.
Dík Sláva

slava68
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Časopis

Časopis.....?A na to se ptáš na interfernetovém foru?

Třeba Sat a DVB-T magazín.....ale tištěná forma je z minulého století................. Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

satmagazín, alebo tele satelite vo formáte pdf a v češtine, daj gooogle a najde to.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

ZDE - web Parabola, (nevhodné slovo) , ...atd. Proč papír ????

CES
Registrace: 4/2007

Papír proto,že jsem zkoušel vytisknout přehled z parabola.cz přehledy a bylo to vynepřehledně vytisklý i když jsem to zkopíroval do Wordu a vytisknul.Navíc jen Astra3A 10 papírů.

slava68

Já jsem nic sprostého a pra---nu admine nepsal ?!?!?!? R^ :)

CES

kedze sa tie kanaly kazdym dnom menia, nevidim moc vyznam v tlaceni prehladu celych druzic...

radolaco
Registrace: 2/2010

To nemá cenu tisknout - za týdem to není pravda i na Sky-linku !!!!!! Už to nedělám !!!!! :fuming: :laughing:

CES

Ctěl jsem jen přehled zákl. družic Hotbird,Astra1 - volný programy,který za něco stojí,abych neměl naladěný zbytečně všechny a Astru 3A cslink.

slava68

Navíc jen Astra3A 10 papírů ???? A ve Wordu a nepřehledně ? Bože na čem to tiskneš ?

Tondach
Registrace: 3/2004

to slava68

Maximálně si přehledy uložit na "flešku",potom se na "ně" můžeš podívat kdykoliv i bez netu(třeba v televizi).....pokud ti jde o tohle......

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Sat a DVB-T magazín je hezký časopis, sám ho odebírám. Pouze mě mrzí, že i zde autoři používají procenta a teploměry jako měrná hlediska v příjmu digitálního signálu.
Třeba v posledním čísle o příjmu na 100cm ofsetvou anténu.

Vedle článku Radka Nováka o moderních STA to působí dost komicky...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Pokud jde o přehled aktuálních programů na orbitu, co je lepšího než Lyngsat.com? :O

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Sat magazín si rád kupuji.
Nejpraktičtější je přehled satelitů,když jdu k někomu domů něco dělat,a nemá net.

.......

jito
Registrace: 12/2005

Najaktuálnejší zoznam nájdeš pár sekúnd po preladení vo svojom prijímači, treba ale nastaviť podrobný blind scan a zapnúť sieťové vyhľadávanie. a to odporuje tvojej požiadavke nemať v settingu zbytočné programy. zmeny niekedy budú aj počas ladenia :))). Robil som ponuku pre veľký apartmánový komplex, kde bolo treba aj kopec zahraničných prog. čosi rusky, nemecky, anglicky, taliansky, ukrajinsky atd. Projekt je tesne pred dokončením a programový list je okrem CZSK programov takmer odlišný od pôvodného spred roka a pol :))) :fuming: :bigeyes:

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

CES

admin ti nic neupravoval, je tu automaticky filter, ktory v pripade urcitych slov urobi (nevhodne slovo) ;P

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

saxon

Pokial môžem doporučiť tak BEST OF je :http://en.kingofsat.net/pos-23.5E.php

DURAN
Registrace: 9/2006

lyngsat je aktualnejsi ako kingofsat, ale ani na toho nie je 100% spolahnutie...napr. kodovanie pri Sky Deutschland...niekde uvadzaju Nag2 pricom je tam Nag3...a hlavne oba weby maju hrozny interface ...zobrazit tam to co potrebujem je niekedy na nervy a niekedy je to uplne nemozne

radolaco
Registrace: 2/2010

Když máš internet tak možná méně technický a více srozumitelný stránky máš na:http://www.flysat.com/satlist.php píšou tam i místní lidé znalí problematiky příjmu v našich zemích

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

skus tento

Ja som videl v elektre casopis skylink aj s farebnymi obrazkami skus postudovat aj jakasy krizovka tam je a zadarmo navzdy. Tak otvor oci. :laughing:

tophunter
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra