![]() |
|
ČasopisAhoj,poradíte mi nějakej dobrej časopis o satelitech?Jedná se mi hlavně o nějakej dobrej přehled družic a frekvencí programů,abych věděl co je dobrý naladit. Dík Sláva |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: ČasopisČasopis.....?A na to se ptáš na interfernetovém foru?Třeba Sat a DVB-T magazín.....ale tištěná forma je z minulého století................. Rv Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Časopissatmagazín, alebo tele satelite vo formáte pdf a v češtine, daj gooogle a najde to.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: ČasopisZDE - web Parabola, (nevhodné slovo) , ...atd. Proč papír ???? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: ČasopisPapír proto,že jsem zkoušel vytisknout přehled z parabola.cz přehledy a bylo to vynepřehledně vytisklý i když jsem to zkopíroval do Wordu a vytisknul.Navíc jen Astra3A 10 papírů. |
slava68
![]() |
|
RE: ČasopisJá jsem nic sprostého a pra---nu admine nepsal ?!?!?!? R^ :) |
CES
![]() |
|
RE: Časopiskedze sa tie kanaly kazdym dnom menia, nevidim moc vyznam v tlaceni prehladu celych druzic... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: ČasopisTo nemá cenu tisknout - za týdem to není pravda i na Sky-linku !!!!!! Už to nedělám !!!!! :fuming: :laughing: |
CES
![]() |
|
RE: ČasopisCtěl jsem jen přehled zákl. družic Hotbird,Astra1 - volný programy,který za něco stojí,abych neměl naladěný zbytečně všechny a Astru 3A cslink. |
slava68
![]() |
|
RE: ČasopisNavíc jen Astra3A 10 papírů ???? A ve Wordu a nepřehledně ? Bože na čem to tiskneš ? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
to slava68Maximálně si přehledy uložit na "flešku",potom se na "ně" můžeš podívat kdykoliv i bez netu(třeba v televizi).....pokud ti jde o tohle......Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: ČasopisSat a DVB-T magazín je hezký časopis, sám ho odebírám. Pouze mě mrzí, že i zde autoři používají procenta a teploměry jako měrná hlediska v příjmu digitálního signálu.Třeba v posledním čísle o příjmu na 100cm ofsetvou anténu. Vedle článku Radka Nováka o moderních STA to působí dost komicky... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČasopisPokud jde o přehled aktuálních programů na orbitu, co je lepšího než Lyngsat.com? :OOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČasopisSat magazín si rád kupuji.Nejpraktičtější je přehled satelitů,když jdu k někomu domů něco dělat,a nemá net. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: ČasopisNajaktuálnejší zoznam nájdeš pár sekúnd po preladení vo svojom prijímači, treba ale nastaviť podrobný blind scan a zapnúť sieťové vyhľadávanie. a to odporuje tvojej požiadavke nemať v settingu zbytočné programy. zmeny niekedy budú aj počas ladenia :))). Robil som ponuku pre veľký apartmánový komplex, kde bolo treba aj kopec zahraničných prog. čosi rusky, nemecky, anglicky, taliansky, ukrajinsky atd. Projekt je tesne pred dokončením a programový list je okrem CZSK programov takmer odlišný od pôvodného spred roka a pol :))) :fuming: :bigeyes:Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
CESadmin ti nic neupravoval, je tu automaticky filter, ktory v pripade urcitych slov urobi (nevhodne slovo) ;Pnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
saxonPokial môžem doporučiť tak BEST OF je :http://en.kingofsat.net/pos-23.5E.php |
DURAN
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 379 |
![]() |
|
RE: Časopislyngsat je aktualnejsi ako kingofsat, ale ani na toho nie je 100% spolahnutie...napr. kodovanie pri Sky Deutschland...niekde uvadzaju Nag2 pricom je tam Nag3...a hlavne oba weby maju hrozny interface ...zobrazit tam to co potrebujem je niekedy na nervy a niekedy je to uplne nemozne |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: ČasopisKdyž máš internet tak možná méně technický a více srozumitelný stránky máš na:http://www.flysat.com/satlist.php píšou tam i místní lidé znalí problematiky příjmu v našich zemíchFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
skus tentoJa som videl v elektre casopis skylink aj s farebnymi obrazkami skus postudovat aj jakasy krizovka tam je a zadarmo navzdy. Tak otvor oci. :laughing: |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
![]() |